Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Seniororkester på trapperne i Otterup

Det skorter ikke på musikalske seniorer i Otterup, og snart former der sig et helt orkester af slagsen. Eller måske endda tre.
Annonce

Otterup: Da Seniorhuset i Otterup inviterede inden for til informationsmøde om et nyt husorkester før sommerferien, var det ikke med de største forventninger til antal fremmødte. Men op troppede 19 seniorer, der spiller på alt lige fra trommer til saxofon - og som gerne vil starte et nyt husorkester på mødestedet.

- Derfor ender det nok med at blive til tre orkestre, for ellers ville det jo blive et helt big band, griner Mette Jeppesen, der er koordinator i Seniorhuset.

Hun var sidste år med til at starte et seniorkor, der lagde ud med at have fire-fem sangere, men som før sommerferien var oppe på 25. I Otterup vil de altså noget med musikken, og det er ikke tilfældigt, forklarer Mette Jeppesen:

- Musik og sang er rigtig godt for rigtig mange ting. Det giver bare en eller anden form for glæde, og selvom man måske er lidt trist, når man kommer, så kan man gemme sig lidt bagved sin sang eller sit instrument og er måske blevet glad, når man går derfra. Musik er godt, og det gør noget for sjælen.

Den 12. august er der prøvedag i Seniorhuset, hvor de fremmødte fra informationsmødet skal deles op i orkestre efter instrumenter og ønsker om musikgenre. Efter sæsonstart 1. september er det meningen, at seniorerne selv skal drive orkestrene, og der vil derfor ikke være undervisere tilknyttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce