Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Sidsel har fundet sin rette hylde

Flaskerne er drukket og Finn og Cassidy er klar til en middagslur. De tre store har allerede sovet et stykke tid. Foto: Thomas Gregersen
2019 har budt på store beslutninger for 38-årige Sidsel Bordinggaard, men nu er hun landet lige der, hvor hun gerne vil være i livet som selvstændig og husejer.
Annonce

Østrup: - Det her skulle jeg bare have gjort for længe siden. Jeg er virkelig faldet til og elsker mit nye liv, lyder det med et stort smil fra Sidsel Bordinggaard, mens hun holder de lune sutteflasker for tvillingerne Finn og Cassidy. Tvillingerne er fem måneder gamle og de yngste af de fem børn i Sidsel Bordinggaards private pasningsordning.

Med en kreativ uddannelse som dekoratør og blandt andet 12 års ansættelse i H&M i bagagen, skulle der ske noget nyt.

Lejeboligen blev skiftet ud med familiens eget hus og jobbet med en fremtid som selvstændig.

- Det kom sådan lidt spontant, fordi jeg skulle have ny seng. Den kunne ikke komme op af trappen og så dukkede det her hus op, der var til salg. Så jeg endte med at købe et hus til sengen, griner Sidsel Bordinggaard, mens hun retter på sutteflasken hos Cassidy, der selv holder den.

Siden Sidsel Bordinggaard overtog huset i juni er det hele blevet gennemrenoveret.

- Huset er fra 1950'erne og trængte gevaldigt til en omgang. Alt blev revet ud. Der var kun de rå vægge tilbage, så jeg har virkelig lært at bruge mange forskellige slags værktøj og læst mig til hvordan tingene skulle gøres. I tre måneder er der blevet arbejdet til langt ud på natten, så vi kunne blive færdige. Mine venner har hjulpet rigtigt meget til med renoveringen og så har jeg bare fået en fantastisk modtagelse her i byen, fortæller hun.

Sidsel flyttede til Østrup i starten af sommeren sammen med sine egne to børn, Freja på seks år, Thejs på to et halvt og labradoren Balder.

- I Odense kendte vi ikke naboerne, men det kom vi meget hurtigt til herude. De er kommet med hjælp og gode råd, og da det hele brændte lidt på med kloakproblemer under renoveringen kom de også med mad til os. Det har været en rigtigt god oplevelse, fortæller hun.

Huset på Strøbyvej var fra 1959 og trængte gevaldigt til en opdatering. På tre måneder lykkedes det for Sidsel Bordinggaard at få det hele lavet, præcis som hun gerne ville have det. Foto: Thomas Gregersen

Den gode modtagelse gælder også arbejdet som selvstændig privat pasningsordning, hvor de sidste ledige pladser allerede var fyldt op i oktober. Arbejdsdagen er fyldt med små børn og der er altid liv i huset.

- Man har ikke mange minutters pause. Når de store er kommet ud og sove til middag, så passer det som regel med, at de to små vågner. De kører jo stadig deres egen rytme, og når de allesammen tager hjem, så har jeg mine to egne, Men jeg nyder det virkelig, siger Sidsel Bordinggaard.

Hendes egen datter Freja er startet på Skovløkkeskolen og er glad for familiens nye omgivelser.

- Hun er meget social og her kan hun stå på bussen til skolen lige udenfor døren. Hun kan besøge veninderne og går til gymnastik med dem, fortæller Sidsel Bordinggaard.

Nu mangler hun lige at få lagt gulvvarme i sit soveværelse og sammen med de tre største børn i pasningsordningen er hun ved at bygge legeplads i haven.

- Vi er stort set ude hele dagen, går ture og bruger naturen her. Børnene har også virkelig gået op i, at de selv kunne grave huller til stolperne og være med til at blande cement. De får lov til det hele og de bliver meget selvhjulpne. De store er også gode til at hjælpe med de to små, siger hun.

Det meste af dagen er Sidsel Bordinggaard udenfor i naturen med børnene. I Østrup har hun det hele indenfor kort afstand og når der er mulighed for det, bliver det også til en tur i legestue i Otterup eller til Odense Zoo. Privatfoto: Sidsel Bordinggaard.
Børnene er med til at anlægge en legeplads i baghaven, hvor de både hjælper med at grave huller til stolperne og blande cement. Privatfoto: Sidsel Bordinggaard.
De tre store er med i Odense Zoo lige så tit, der er mulighed for det. Foto: Sidsel Bordinggaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce