Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Slagter griller gris til støtte for boldklub

Onsdag den 20. maj bliver der tændt op under pattegrisen ved Meny i Bogense. Slagteren sælger takeaway for at hjælpe Bogense G & IF, der plejer at score godt på Palby Fyn Cup. Arkivfoto: Christian Friis
Bogense G & IF går glip af mange penge, fordi Palby Fyn Cup er aflyst. Nu kommer Meny-slagter klubben til undsætning.
Annonce

Bogense: På en weekend i maj plejer Bogense G & IF's støtteforening at kunne score omkring 100.000 kroner ved at servicere sultne sejlere og deres medrejsende familie og venner i madteltet under Palby Fyn Cup.

Men sejladsen rundt om Fyn er som stort set alle andre populære arrangementer sat ud af spillet af corona-virussen, og dermed går den bogensiske boldklub glip af de mange rare penge.

Men den tanke var alligevel for trist for slagteren hos Meny i Bogense, Michael Munch Hansen.

Han besluttede at tilbyde støtteforeningen et plaster på såret ved at sælge helstegt pattegris med flødekartofler og salat og donere 50 kroner for hver solgt portion til boldklubbens støtteforening.

Og slagteren havde ganske let ved at få ja til sin idé fra sine arbejdsgivere, idet den ene af de to Meny-købmænd, Palle Andersen selv er aktiv i Bogense G & IF.

- Men det er altså slagterens idé, forsikrer Palle Andersen.

Grillen bliver tændt og grisen hængt på spyd onsdag den 20. maj, og man kan bestille maden som takeaway enten direkte hos slagteren i butikken eller på Menys facebook-side.

Grillen bliver formentlig stillet op på det grønne område bag butikken, og der er afhentning onsdag mellem klokken 17 og 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce