Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Sommeroptimisme: OHK's Venner tror på marked med coronapas

Alt tyder på, at Otterup Håndboldklubs Venner til juli kan invitere gæster til 40-års jubilæum. Og forhåbentlig i bedre vejr end ved det seneste kræmmermarked i 2019. Arkivfoto: Jonas Andersen
I år er det 40 år siden, Otterup Håndboldklubs Venner arrangerede det første kræmmermarked. Sidste år måtte markedet aflyses, men i år blomstrer optimismen.

Otterup: Plan A med corona-hensyn. Det er arbejdsbeskrivelsen for Otterup Håndboldklubs Venner, når det gælder sommerens store kræmmermarked, den første weekend i juli, 2.-4. juli.

- Jeg tror på, at vi kan holde vores 40-års-jubilæums kræmmermarked til sommer, siger formand for håndboldvennerne, Danni Kastberg.

Hans optimisme fik et ekstra boost, da politikerne torsdag nat blev enige om, at det udendørs forsamlingsforbud helt ophæves 11. juni. Tilbage står så spørgemålet om, om der bliver et arealkrav for markeder og andre større forsamlinger.

Annonce

Reelt bliver det "kun" kræmmermarked nummer 39, fordi markedet sidste år måtte aflyses, men det er 40 år siden, det første marked blev afviklet. Så altså - et jubilæum.

Et krav om, at alle gæster fremviser et coronapas, bliver heller ikke en uoverskuelig forhindring for håndbold-vennerne. For markedspladsen i Otterup er hegnet ind, så det vil være relativt enkelt at kontrollere coronapas ved indgangen.

Usikkert med aftenfester

- Det vil kræve mere mandskab, men det finder vi ud af, siger Danni Kastberg fortrøstningsfuldt, velvidende at masser af frivillige plejer at melde sig på banen, når Vennerne kalder.

Men, mens arrangørerne altså tror på et par sommerdage med kræmmere, tivoli og masser af glade besøgende, er optimismen ikke helt så blomstrende, når det gælder aftenfesterne i teltet.

- Hvis vi skal holde det samme musikalske niveau, som vi plejer, kræver det, at der er mange mennesker, der drikker nogle øl. Og at festen ikke skal slutte klokken 22.


Hvis vi skal holde det samme musikalske niveau, som vi plejer, kræver det, at der er mange mennesker, der drikker nogle øl.

Danni Kastberg


- Men hellere en lille fest end ingen fest, mener Danni Kastberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce