Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Sommerplaner: Teaterfolk tror på blondinen

Legally Blonde The Musical blev opført på Fredericia Teater i 2013. Nordfynsspillene har fået lov til som de første i Danmark at opføre musicalen udendørs. Arkivfoto: Mette Mørk
Medlemmerne af Nordfynsspillene tripper efter at komme i gang med at øve på sommerens forestilling, musicalen "Legally Blonde"

Otterup: Hele holdet bag Nordfynsspillene står på spring for at komme i gang med at øve på sommerens friluftsforestilling "Legally Blonde".

- Selvfølgelig regner vi med at komme til at spille, svarer formand for Nordfynsspillene Irene Bæk på spørgsmålet om, hvordan det står til med troen på, at det i sommeren 2021 bliver muligt at samle publikum til teater på boldbanen bag Otterup Idrætscenter.

Håbet er, at det til den tid igen er tilladt at samle et siddende publikum på op til 500 personer.

- Vores billetsystem er indrettet, så der kan lægges en tom stol ind, hvis en gruppe på for eksempel fire bestiller billetter, fortæller formanden.

Stykket, som både skuespillere og alle andre tilknyttede tripper efter at komme i gang med at øve på, er musicalen "Legally Blonde", der allerede skulle have været opført sidste sommer, men måtte aflyses på grund af corona.

Det betyder, at en stor del af holdet er de samme som sidste år. Men enkelte har dog måttet melde fra, fordi de af forskellige årsager ikke har tid i år.

Siden, der sidst blev øvet på en forestilling i Nordfynsspillene, er teaterfolkene rykket fra Geværfabrikken til gården på Ørkebyvej 11, hvor de kommer til at danne bofællesskab med ungdomsskolen og Nordfyns Billedskole, og de første øvetimer på "Legally Blonde" kan meget vel komme til at foregå i mindre grupper udendørs ved gården.


Nu venter vi lige på, at det bliver bedre vejr, men vi længes alle efter at komme i gang. Det er jo vores anden familie.

Irene Bæk


- Nu venter vi lige på, at det bliver bedre vejr, men vi længes alle efter at komme i gang. Det er jo vores anden familie, siger Irene Bæk.

Legally Blonde handler om den unge, smukke, studine Elle, der søger ind på universitetet Harvard for at holde fast i sin jurastuderende kæreste, der vil have en "seriøs" kæreste.

Premieren i Otterup er planlagt til den 6. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce