Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Spisrockdans: Lions aflyser festen i 2020

Stig Rossen og Vennerne har lovet at være i klar i Bogense Hallerne den 1. april næste år, når gæsterne formentlig er ekstra sultne efter at spise, rocke og danse. Privatfoto
Annonce

Bogense:  Først blev festen flyttet fra 9. april til 19. september. Men nu er Spisrockdans i Bogense Hallerne helt aflyst i 2020-udgaven.

Den næste udgave af Lions Club Bogenses populære fest, der plejer at samle flere end 600 gæster, er i stedet sat i kalenderen til skærtorsdag 2021, den 1. april - og det er ingen aprilsnar.

- Vi håber naturligvis, at de 300, der havde flyttet deres billet fra april til september, har mulighed for at deltage næste år, hvor både billet og pladsreservation fortsat gælder, siger Kjeld Aurbo Pedersen fra Lions Club Bogense.

Med til at spise og rocke i Bogense Hallerne hører også, at musikken til dansen serveres af Stig Rossen og Vennerne, og den aftale er også på plads for 1. april 2021.

Det er usikkerheden om, hvordan corona-udviklingen vil være henover efteråret, og hvordan den næste fase af åbningen bliver, der har gjort, at Lions nu har truffet beslutningen om helt at aflyse festen i år.

- Vi vil heller ikke risikere at havne i en kritik af, at vi gennemfører og måske risikerer at sætte gang i en smittekæde, siger Kjeld Aurbo Pedersen.


- Vi vil heller ikke risikere at havne i en kritik af, at vi gennemfører og måske risikerer at sætte gang i en smittekæde.

Kjeld Aurbo Pedersen.


Hvis du har en billet til festen den 19. september og ikke kan deltage 1. april næste år, kan billetten refunderes gennem Imerco i Bogense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Åbent skib på Castor

Annonce