Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Sponsorcykelløb henter penge til håndbolden

Det handler om at cykle godt med penge ind til håndboldklubben, når årets sponsorcykelløb i år afvikles uden kræmmermarkedet. Arkivfoto
Coronaen har betydet et aflyst kræmmermarked og har på mange andre måder været et dyrt bekendtskab for kultur- og idrætslivet. Nu vil Otterup Håndboldklub gennemføre årets sponsorcykelløb, der normalt ligger sammen med byens store kræmmermarked.
Annonce

Otterup: I Otterup Håndboldklub har de masser af ambitioner for både ungdommen og eliten, men den slags kræver noget økonomi og med et corona-aflyst kræmmermarked er pengekassen presset.

- Det er klart, at vi kommer til at kunne mærke konsekvenserne af den her virus, men vi håber, at mange vil støtte op om den nye form for sponsorcykelløb, som vi prøver af i år, siger Poul Erik Jeppesen.

Et godt resultat vil utvivlsomt lune i klubkassen ovenpå et helt usædvanligt 2020.

- Vi mener ikke, der er noget problem i at afvikle sponsorcykelløbet, når vi tager alle de forholdsregler vi skal ifølge myndighederne, fortæller han.

Normalt afvikles sponsorcykelløbet i forbindelse med kræmmermarkedet, så man kan udnytte de opstillede telte til den efterfølgende fest, men i år har arrangørerne valgt at rykke ruten ned i selve byen.

Annonce

Cykler ved skolen og fester på Torvet

- Det var meningen, det skulle være et arrangement med en rute omkring Jernbanegade og Bredgade, men da man er begyndt at grave Bredgade op, bliver løbet afviklet med start og mål ved Ebbes Cykler og en 1,3 kilometer lang runde ad blandt andet Skolevej og Bryggervej, fortæller Poul Erik Jeppesen.


Det var meningen, det skulle være et arrangement med en rute omkring Jernbanegade og Bredgade, men da man er begyndt at grave Bredgade op, bliver løbet afviklet med start og mål ved Ebbes Cykler og en 1,3 kilometer lang runde

Poul Erik Jeppesen


Efter selve cykelløbet er der mulighed for et bad og så fortsætter festen på Torvet, hvor der er opstillet telte og stegt schnitzler hos Café Karl.

Der er også sørget for rigelige forsyninger af kolde drikke til vip-området på cykelruten.

Efter spisningen står DJ John for underholdningen.

- Det er et helt nyt koncept, vi skal ud og prøve af og der kommer selvfølgelig nogle ekstra udgifter, når der skal stilles telte op. Så vi håber, at mange vil enten sponsorere en rytter eller selv cykle med, siger Poul Erik Jeppesen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce