Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Støberiet aflyser Lindy - igen

Annette Gramvad er ked af endnu engang at måtte udskyde Lindy Aldahls besøg i Støberiet. Foto: Victor Bebe Larsen

Bogense: I foråret var Lindy Aldahl fra tv-serien Rigtige Mænd sat på plakaten i Støberiet i Bogense, men så ramte coronaen og aflyste foredraget.

Dengang blev arrangementet rykket til slutningen af oktober, men nu er Annette Gramvad nødt til endnu en gang at udskyde det. Også selv om man i Støberiets store hal sagtens kunne holde den foreskrevne afstand.

- Vi har talt med Lindy, og han kan sagtens forstå det, så vi er blevet enige om at finde en dato i det nye år, når alting forhåbentlig ser lysere ud. Vi har talt om det, og vi tør simpelthen ikke afvikle det, som situationen er nu. Sidste gang måtte vi gå ud med kort varsel, og det vil vi ikke risikere igen, siger Annette Gramvad.

Annonce

De reaktioner, der kom på Facebook og andre steder efter forrige weekends koncert med et Bruce Springsteen kopiband, har Annette Gramvad også i tankerne. Både støtten og takken fra glade gæster og coronakommentarer.

- Vi havde en super koncert med mundbind, og der var rigelig mulighed for at holde afstand. Det - og så det faktum, at vi aldrig ved, hvornår forholdsreglerne næste gang bliver strammet af myndighederne - har betydet, at vi nu må aflyse igen, fortæller hun.

Alle der har købt billet til arrangementet med den Rigtige Mand kan få dem refunderet, der hvor de er købt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce