Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Stor tilstrømning, da nyt band optrådte for første gang

Større tilstrømning til den første offentlige optræden kunne Otterup Senior Band ikke drømme om. Privatfoto
Medlemmerne mellem 63 og 78 år i Otterup Senior Band. Fredag optrådte bandet for første gang offentligt.
Annonce

Nordfyn: Solen  strålede, og det samme gjorde medlemmerne i Otterup Senior Band. Fredag var en stor dag, idet bandet efter stiftelsen sidste år i september for første gang optrådte offentligt. På grund af coronakrisen lod det sig længe ikke gøre.

Tilstrømningen til den to timer lange koncert ved Musikhuset på havnen i Bogense var stor. Der var ikke mange ledige pladser. Medlemmerne af Otterup Senior Band er mellem 63 og 78 år, og under den lange koncert spillede de en lang række genkendelige ørehængere bredt funderet i den populære musik.

Otterup Senior Band under koncerten på havnen i Bogense. Privatfoto

Bandet består af seniorer på guitarer, bas, trommer, keyboard, violin, klarinet, banjo og sang, og optræder normalt med syv medlemmer. Bandet har haft faste ugentlige øvedage i Seniorhuset og Kuplen i Otterup.

Bandet har allerede forespørgsler om arrangementer på Nordfyn. Med tiden er tanken at undersøge muligheden for at få støttekroner og sponsorater til indkøb af mere moderne udstyr.


Medlemmerne af Otterup Senior Band er mellem 63 og 78 år, og under den lange koncert spillede de en lang række genkendelige ørehængere bredt funderet i den populære musik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce