Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Succes som 24-årig: Casper kedede sig på sit arbejde og blev selvstændig

Til trods for at Casper Hedegaard Nielsen blot har fire års erfaring som færdiguddannet automekaniker, har han allerede succes med sit eget autoværksted i Skamby. Foto: Anders Ranthe
På bare to år har 24-årige Casper Hedegaard Nielsen fra Otterup opbygget en solid forretning med eget autoværksted. I dag kommer folk langvejs fra for at få deres bil tjekket og ordnet hos Hedegaards Auto i Skamby.

Skamby: For 24-årige Casper Hedegaard Nielsen har det altid været en drengedrøm at få sit eget autoværksted. Så da chancen bød sig i slutningen af 2019, greb han den.

- Før jeg begyndte, var jeg på et værksted, hvor vi arbejdede med landbrugsmaskiner. Det skete, at jeg måtte stå og feje det samme hjørne tre gange om dagen, fordi vi simpelthen ikke havde nok at lave, fortæller han.

Derfor besluttede han sig for at blive selvstændig automekaniker med Hedegaards Auto. I begyndelsen fik han stillet et mindre lokale til rådighed hos sin gamle arbejdsgiver.

- Det var en rigtig stor hjælp. Til at begynde med var der stadig ting, jeg ikke havde styr på i forhold til at være selvstændig. Jeg var heller ikke sikker på, om der overhovedet ville være nogen kunder, siger Casper Hedegaard Nielsen.

Annonce

Medvind

Han blev bekymret, da Danmark blev lukket ned sidste år i marts. Men efter at de to første uger var præget af stilhed på værkstedet, viste corona sig ikke at være en udfordring.

- Jeg vil faktisk sige, at jeg nærmest ikke har mærket noget til corona. Omvendt tror jeg måske, det har hjulpet mig. Folk har ikke rigtigt skulle bruge deres biler, mens de har været hjemme, så de har sagtens kunnet sende den på værksted, siger Casper Hedegaard Nielsen.

Casper Hedegaard Nielsen hjælper både privat- og erhvervskunder på sit værksted. Foto: Anders Ranthe

Det har især hjulpet ham at blive registeret på værkstedsportalen Autobutler, hvor man kan anmelde og anbefale autoværksteder til hinanden landet over.


Telefonerne var rødglødende. Jeg havde en masse biler, der ventede på enten at skulle repareres eller til syn. Til gengæld havde jeg kun en værkstedslift

Casper Hedegaard Nielsen, Hedegaards Auto, Skamby


- Telefonerne var rødglødende. Jeg havde en masse biler, der ventede på enten at skulle repareres eller til syn. Til gengæld havde jeg kun en værkstedslift, så det betød selvfølgelig, at der var noget ventetid, siger han.

På grund af travlheden var Casper Hedegaard Nielsen nødt til at søge efter nye og større lokaler. I september sidste år lykkedes det ham at få sig et tilstødende lokale ved Nordfyns Bilsalg i Skamby, hvor han har holdt til lige siden. Når han ikke hjælper kunder, hjælper han blandt andet også naboen med at klargøre og eftermontere bilerne, så de er klar til at blive solgt.

Over tid har han oparbejdet et kundekartotek på 600 personer, hvoraf nogle kommer hele vejen fra blandt andet Middelfart, Nyborg, Kerteminde og Langeland for at få deres bil tilset.

- Det er super fedt, at folk gider at tage hele den lange vej for at besøge mit værksted. Det er et kæmpe skulderklap. Det betyder jo, at jeg gør det godt og yder en god service til mine kunder. Det betyder rigtig meget, siger han.

Annonce

Planer

På under et år er Casper Hedegaard Nielsen gået fra kun at have én lift til i dag at have tre lifte på værkstedet. Lige nu drømmer han om en dag at kunne udbygge med en fjerde lift. Dog foretager han sig dog intet forhastet, men tager ét skridt ad gangen. Ligesom han altid har gjort.

- Jeg prøver at tage det stille og roligt, selv om det går godt. Drømmen er nok, at jeg kan få to svende og en lærling. Men jeg vil nok gerne vente, indtil vi er kommet over det værste med corona, inden jeg kommer dertil. Det er vigtigt for mig, at virksomheden ikke vokser hurtigere, end jeg kan følge med, siger Casper Hedegaard Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce