Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Susanne fik blomster for sit store hjerte

Susanne Nielsen fra Fru Nielsens Køkken blev indstillet til månedens buket i februar for sit store hjerte. Kender du en, der skal overraskes med en flot buket fra "Blomster til alt", så vil vi gerne høre fra dig. Foto: Thomas Gregersen
Februar måneds buket står nu hos Susanne Nielsen i Otterup, der får den for sit overskud til altid at gøre noget for andre.
Annonce

Otterup: - Uha, det er lige så jeg får gåsehud. Tusind tak, lyder det fra en tydeligt rørt Susanne Nielsen, mens hun kigger på buketten, der lige er landet i hendes favn.

Overalt på bordet kan man se smørrebrød i forskellige stadier af pynteprocessen og hovedpersonen står lige midt i at lave isdessert til et bryllup, da hun overrasket må lægge opgaven fra sig et øjeblik.

- Ser jeg en lille tåre, smiler Tina Krogh, der har indstillet sin chef Susanne Nielsen til månedens buket i februar.

- Så er det en glædeståre. Jeg har grædt nok det seneste år, så nu vil jeg gerne have glædestårer, lyder det stille fra Susanne Nielsen.

Susanne Nielsen mistede sin søn Thomas under tragiske omstændigheder for et år siden, men selv under den værste livskrise et menneske kan komme ud for, har hun haft overskud til at gøre noget og være der for andre, lyder det i indstillingen til månedens blomstrende påskønnelse.

- Susanne har siden 2007 holdt julearrangementer for enlige, hjulpet økonomisk hårdt trængte konfirmander med at få en fest, hvis der har været et hul i kalenderen i konfirmationstiden og nu som det seneste inviterer hun børnehaver, dagplejere og vuggestuer gratis til pandekagens dag. For os medarbejdere viser hun altid en stor omsorg. Hvis hun hører, at der er et eller andet vi gerne vil til i en weekend, hvor vi har vagt, så springer hun bare selv ind og tager vagten, siger Tina Krogh.

Annonce

En ener som chef

- Det har været et rigtigt hårdt år, siden Thomas valgte livet fra. Det betyder, at man ser på livet med helt nye øjne. Det er alt for meget kroner og ører, der styrer vores liv, men i sidste ende betyder penge ingenting. Ingen verdens penge kunne ændre vores tab. Det vigtigste er de mennesker, vi omgiver os med. De mennesker jeg har her - mine medarbejdere - har været helt fantastiske. I en periode havde jeg jo ikke overblik over ret meget, men de er bare gået ind i det og har påtaget sig nye opgaver og har haft styr på det, fortæller Susanne Nielsen.

- Susanne er en ener som chef og sætter altid os medarbejdere frem for sig selv. Trods sorgen har hun bevaret en positiv tilgang til livet og en stor omsorg for os medarbejdere. Hun har bare en medmenneskelighed overfor alle, fortæller Tina Krogh.

- Jamen, hvis du gør noget du brænder for og det føles rigtigt i maven, så er det jo ikke at "gå på arbejde" eller at gøre noget særligt. Når jeg træder ind af døren her, er det noget jeg glæder mig til. Det her føles rigtigt for mig og har også hjulpet mig igennem de svære timer. Jeg føler, at det jeg gør for andre, får jeg mere end 1000 gange igen, siger Susanne Nielsen.

Annonce

En gratis konfirmation

En af de idéer som Tina Krogh fremhæver i sin indstilling af Susanne Nielsen, opstod da Fru Nielsens Køkken i 2018 pludselig med kort varsel stod med et ledigt selskabslokale den 8. april.

- Vi havde fået et afbud, og vi havde både lokaler og personale, og så blev vi enige om, at der er så mange familier, som er udfordrede, og det er altså synd for de unger. Vi ville gerne hjælpe nogen, som sidder i en situation, som de ikke selv kan gøre for, fortæller Tina Krogh.

Derudover har Fru Nielsens Køkken for eksempel sponsoreret en middag for beboerne, da plejecentret Bryggergården fejrede 10 år jubilæum og i en årrække siden 2007 hvert andet år arrangeret juleaften for 30-40 ensomme fynboer.

- Jeg driver selvfølgelig en forretning, men lige den 24. december handler det om noget helt andet, har Susanne Nielsen tidligere udtalt til avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce