Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Tak for mad: Superbrugsen solgte over 2000 bøffer på et døgn

Efter at Superbrugsen i Otterup har nydt godt af et butiksliv i corona-dvale, har uddeler Jesper Hansen valgt at give noget tilbage til byens handelsliv. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Otterup: - Det gik over alt forventning. Folk har virkelig været begejstret og gode til at støtte op om den gode sag. Det var fedt at se, siger brugsuddeler i Superbrugsen i Otterup, Jesper Hansen.

Fredag middag den 9. april var status nemlig, at det var lykkes forretningen at sælge lidt over 2000 bøffer i forbindelse med et velgørende "Ja tak-tilbud" på deres Facebook-side. Via opslagets kommentarfelt kunne kunderne købe et valgfrit antal bøffer.

For hver 500 solgte bøffer ville Superbrugsen i Otterup donere en helsidesannonce i Ugeavisen Nordfyn til Otterup Handelsforening. Udover de fire sider, bøfsalget har givet, har Superbrugsen i Otterup valgt at donere en helsidesannonce yderligere. Hermed har handelsforeningen fået fem helsidesannoncer til rådighed.

Annonce

Hvilke forretninger, der får tildelt en annonce, vil være op til Otterup Handelsforening. Dog har Jesper Hansen stillet et krav om, at det skal komme de hårdest ramte til gode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce