Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Jette fik stjålet 1700 kroner: Tricktyve på spil på tværs af Nordfyn

Jette Balslev har blandt andet bedt hjemmeplejen om at bringe budskabet om tricktyveriet ud, når de taler med byens ældre. Fremover vil hun selv være på vagt og passe på, når hun hæver kontanter. Foto: Thomas Gregersen
Flere trick- og lommetyve var mandag i gang på Nordfyn. De slog til i både Bogense og Otterup med cirka en times mellemrum.
Annonce

Bogense: Det var en noget rystet Jette Balslev fra Bogense, der mandag morgen ved 9.30-tiden blev udsat for et tricktyveri midt på gaden i Bogense. Nu vil hun gerne advare andre ældre, så de ikke går i den samme fælde.

Jette Balslev havde netop hævet kontanter i Nordfyns Banks automat, da hun lidt længere henne ad Adelgade blev stoppet af et par udlændinge, hun antog for at være turister.

- Det var ud for Café Onkel, hvor de spurgte om vej til en tandlæge. Det var en mand og en kvinde i cirka 50-60 års alderen, og kvinden snakkede og viste mig sine tænder, mens manden stod ved siden af. De var meget venlige og velklædte. Jeg tænkte da godt nok, at manden stod lidt tæt på, men ikke mere end det. Det viste sig så, at han ikke alene havde fået lynet lommen ned i min jakke, men også havde haft held til at fiske 1700 kroner ud af min pung - uden at tage den op af lommen, fortæller Jette Balslev.


Jeg tænkte da godt nok, at manden stod lidt tæt på, men ikke mere end det. Det viste sig så, at han ikke alene havde fået lynet lommen ned i min jakke, men også havde haft held til at fiske 1700 kroner ud af min pung

Jette Balslev


Annonce

Ikke noget ud af at melde det

Det var først lidt senere, hun opdagede, at pengene manglede.

- Jeg har ikke magtet at melde det til politi eller forsikring. Det får jeg ikke noget ud af. Det er en dyr lærestreg, men heldigvis kan jeg undvære pengene. Det er der måske andre, der vil have sværere ved, og det er derfor, jeg går ud og advarer nu, siger Jette Balslev.

Mandag formiddag rundsendte Bogense Handelsstandsforening en advarsel om, at mulige tricktyve var på spil, efter at Jette Balslev havde henvendt sig med sin oplevelse, men allerede klokken 11.30 var en mand med samme signalement på spil i Otterup.

Her blev en kvinde på en parkeringsplads på Søndergade spurgt, om hun kunne veksle en 20-krone til to tikroner. Da hun bøjede sig ind i sin bil for at nå sin pung, havde tyven lejlighed til at stjæle en kortholder fra hendes lomme, lyder det i døgnrapporten fra Fyns Politi.

Også ved denne lejlighed beskrives tyven som en kraftig 50-60 årig mand med kort mørkt hår og brun hud. Han talte dansk med accent og var iført blå vindjakke og blå jeans.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Åbent skib på Castor

Annonce