Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Trods et turbulent år: Ulrik kører fortsat på

I 25 år har Ulrik Bieler været selvstændig kok. Foto: Anders Ranthe
Ikke alene har Ulrik Bieler skullet kæmpe for sin forretning. I januar blev restauratøren ramt af et hjertestop. Dette på trods fortsætter han ufortrødent med at se fremad.

Otterup: Bare halvvejs inde i 2021 har Ulrik Bieler haft rigeligt på sin tallerken. Ikke alene har han skullet navigere sin restaurant Bieler i Otterup gennem en coronatid. I januar blev han tilmed ramt af et hjertestop under en cykeltur. Nu er han også nomineret til årets ”Bedste i-byen-og-spiseoplevelse”.

- Jeg er selvfølgelig glad og stolt. Det er da dejligt at få sådan en nominering fra vores kunder. Samtidig må jeg også bare sige, at den seneste tid har været en nærmest overvældende rutsjebanetur af følelser af begivenheder. Men jeg kører videre, siger Ulrik Bieler.

Mens restauranten har været lukket, er det gået rigtig godt med salget af takeaway. Faktisk er der solgt takeaway som aldrig før. Selvom det nu er en måned siden, man åbnede for indendørsserveringen, kæmper man fortsat med at få gæsterne tilbage til restauranten.

Annonce

- Det virker som om, at folk stadig er lidt bange for komme. Til gengæld har vi fået rigtig fint gang med at afholde konfirmationer og andre festlige lejligheder. Men vi savner da vores andre gæster, siger Ulrik Bieler.

Luk øjnene

Til trods for et turbulent år forsøger Ulrik Bieler nu at se fremad.

- Tingene er, som de er. Selvfølgelig vænner vi os aldrig helt til den uvished, der eksisterer i øjeblikket med corona og restriktioner. Men på den anden side er vi også bare nødt til ”at lukke øjnene” og køre på, siger han.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Den spanske syge kommer til Nordfyn

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Præriekoncerter var et hit: Ditlevsdal planlægger allerede flere koncerter næste sommer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Jubilæum: Tør fisk og knastør humor på buffeten

Ugeavisen Nordfyn

Ny restaurant hitter med gigant-platte: Kunder tiltrækkes af knap et halvt kilo kød

Ugeavisen Nordfyn

Gin på Hjul: Socialopædagogerne Peter og Brian besluttede sig for at sælge gin

Ugeavisen Nordfyn

Maritim ferielejr for udsatte børn fra hele landet på Enebærodde: - Alle børn har ret til gode minder

Ugeavisen Nordfyn

Kulturregion Fyn støtter Nordfyns Billedskole

Ugeavisen Nordfyn

Et lille stykke Belgien: Sabrina tog Team Rynkeby-holdet med hjem til barndomsbyen

Ugeavisen Nordfyn

Sommerunderholdningen er sikret: Ny natureventyrlig app inviterer til eventyrfortællinger og gåture i det nordfynske

Ugeavisen Nordfyn

Det ikk' så ringe endda: Fiskebilfirma vokser fra tre til 14 ansatte under coronaepidemien

Ugeavisen Nordfyn

Robin Saager Jakobsen er stadig i stødet: I 2021 kan han både fejre 50 års fødselsdag og 25 års jubilæum i Skamby El

Ugeavisen Nordfyn

Som 6-årig tændte ilden hos fynske Anna: Nu går hun efter finaleplads ved OL i Tokyo

Ugeavisen Nordfyn

Rekordmange tager på højskole til efteråret: - Det er helt unikt

Ugeavisen Nordfyn

Se billederne: Fed stemning, god musik og billige bajere til UngeFestival i Søndersø

Ugeavisen Nordfyn

Fiskebiler ruller ud med sushi på Nordfyn: Cafeejer indgår samarbejde med Storms Fisk

Ugeavisen Nordfyn

Fingernem ferie: På Flyvesandet Camping har børnene droppet telefon og wifi for at slå strikkerekord

Ugeavisen Nordfyn

Jesper cyklede oprindeligt for bjergeventyret: I dag er det først og fremmest holdkammeraterne, han kæmper for

Ugeavisen Nordfyn

Kunstkalender: Ole Runge ser frem mod 2022

Ugeavisen Nordfyn

Charme, selvtillid og lyst hår: Sjove timer i selskab med blondinen

Ugeavisen Nordfyn

Legeskibet og DR besøger Bogense igen

Ugeavisen Nordfyn

Høje priser på materialer har ført til flere kompromiser i opførelsen af nyt fælleshus: Men nu går arbejdet med huset endelig i gang

Ugeavisen Nordfyn

Ejlskov skal være arena for DM i ny sport: Ballonmanden Lars etablerer onewheel forhindringsbane på sin mark

Ugeavisen Nordfyn

Voksenlegetøj: Bogense blandt landets mest usexede byer

Annonce