Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Tung beslutning: Traktortræk udskyder jubilæum til 2021

Selv om Særslev Traktortræk i år ikke kunne holdes som sædvanligt lørdag i uge 24, mødtes nogle af de mange frivillige i arrangørgruppen alligevel til et mini-træf, nu da de havde afsat lørdagen til det. Arkivfoto: Betty Rasmussen
Annonce

Særslev: Den går ikke længere. Vi kan ikke blive ved med at holde leverandørerne hen, og vi kan ikke risikere at starte en større smittekæde.

Det er et par af overvejelserne bag beslutningen om at opgive alle tanker om måske at gennemføre Særslev Traktortræk i september.

I stedet er den 10. udgave af traktortrækket nu fastsat til lørdag i uge 24 næste år. Den 19. juni 2021.

- Alle vores leverandører rykkede for besked, for det er jo store mængder af mad og drikke, vi plejer at aftage, fortæller formand Claus Harboe Christensen.

Efter at trækket måtte aflyses på den planlagte lørdag i juni, har arbejdsgruppen arbejdet hen mod en dato, der hed 19. september.

Men der er stadig så stor usikkerhed om, hvor mange mennesker, der på det tidspunkt vil være mulighed for at samle.

- Med under 1000 tilskuere kan det ikke hænge sammen økonomisk, og vi vil også have problemer med at overholde et afstandskrav på en meter, siger Claus Harboe Christensen, der har konstateret, at det ikke er let at finde svar på, hvad man må og ikke må - og hvornår - i junglen af corona-restriktioner.

- Vi har jo også et ansvar for, at hverken de 100 frivillige, vi er på dagen, eller deltagere og tilskuere bliver smittet med coronavirus, så det er sund fornuft at aflyse i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce