Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Vind 10.000 kroner: Har du et godt motiv?

Natur- og friluftcenter Skibhusgården inviterer nu igen kreative og idérige sjæle til at komme med deres forslag til, hvad der skal være årets motiv for Fjordens Dag 2021. Arkivfoto: Natur- og friluftcenter Skibhusgården (Collage: Anders Ranthe)

Nordfyn: Nu er tiden atter kommet, hvor Natur- og friluftcenter Skibhusgården beder alle kreative og idérige beboere i henholdsvis Nordfyns, Kerteminde og Odense Kommuner om hjælp til at designe årets plakat, når Fjordens Dag holdes den 12. september 2021.

Annonce

Jubilæumsår

I år er ikke et hvilket som helst år, når man taler om Fjordens Dag. I år kan der nemlig fejres 30-års jubilæum. Derfor krydser Koordinationsudvalget bag Fjordens Dag også fingre for, at arrangementet stadig kan holdes, til trods for corona.

Selve traditionen med at lave en plakat i forbindelse med Fjordens Dag går 27 år tilbage. Dengang blev en særligt udpegede kunstner sat til at lave plakaten. Siden har man gjort det til en konkurrence for alle.

Omkring 30.000 mennesker plejer at deltage på dagen. Menneskemængden fordeles på i alt fire lokationer rundt om Odense Fjord. Blandt andet Klintebjerg på Nordfyn.

Det er også ved ét af de fire lokationer, at plakatkonkurrencens vinder kåres af borgmestrene fra henholdsvis Nordfyn, Kerteminde og Odense. Den heldige vinder kan gå hjem med 10.000 kroner.

Deadline for indsendelse af forslag er 1. maj klokken 12.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce