Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Volleydamer på spil i Danmarksserien

Det nye volleyball-damehold under Bogense Gymnastikforening prøver nu kræfter med Danmarksserien. Lørdag formiddag mødte de DSIO på hjemmebanen i Bogensehallerne. Foto: Thomas Gregersen
Selvom Nordfyns Volleyballklub er et helt nyt og ubeskrevet blad under Bogense Gymnastikforening, så er damerne kommet godt fra start i Danmarksserien.
Annonce

Bogense: Mixholdet klarer sig rigtigt godt i den fynske turnering, herrerne spiller serie 1 og damerne i Danmarksserien. Sådan lyder den aktuelle status for den nye Nordfyns Volleyballklub, der træner og har hjemmebane i Bogensehallerne.

Klubben har indtil sidste år hørt under Hårslev GF, hvor de fleste af spillerne er kommet fra. Her var det mest hyggebold med deltagelse i forskellige uofficielle stævner, men der var også ambitioner om at prøve lidt mere end det sociale samvær og lidt motionsbold.

- Sidste år blev vi enige om, at damerne gerne ville prøve kræfter med Danmarksserien og nu er vi så rykket fra Hårslev til at være en underafdeling af Bogense Gymnastikforening, hvor vi stiller op som Nordfyns Volleyballklub, fortæller holdleder Louice Jacobsen.

Hun er 34 år og har spillet volleyball siden 18-års alderen, så det var også tiden, hvis holdet skulle udfordre sig selv lidt mere, mener hun.

Det er træner Hans Worsø, der står i spidsen for holdet og selvom damerne er helt grønne i Danmarksserien, så startede de med at vinde den første hjemmekamp den 1. oktober.

Ambitionsniveauet er måske hævet lidt op over det hyggelige, men klubben er stadig åben for alle, der har lyst til at være en del af volleyball-fællesskabet.

- Vi kan godt bruge flere damer på Danmarksserieholdet og man kan sagtens være med, selvom formen måske trænger til at blive støvet af, fortæller Birgitte Schwabe, der er en af spillerne på holdet.

Der bliver trænet i Bogensehallerne hver tirsdag aften fra klokken 19 til 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce