Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Vovede syngepiger til rosenfest

Søndersøs Syngepiger har optrådt sammen i 12 år efter den første Rosenfestival. Fra venstre er det Marianne Storm, Birthe  Vennerstrøm og Ida Tokehøj. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Syngepigerne fra Søndersø er tilbage på Café 44 efter sidste års aflysning.
Annonce

Bogense: "Køb blomster, køb blomster. En rose så rød" kunne være sloganet for selve Rosenfestivalen, så sangen vil sandsynligvis også dukke op spm et af numrene på repertoiret, når syngepigerne indtager scenen på Café 44.

Siden den første nordfynske rosenfestival i 2007 har Syngepigerne fra Søndersø været et fast og meget festligt indslag. Sidste år måtte de tre kvinder dog nødtvunget aflyse i sidste øjeblik på grund af en lungebetændelse.

- Men nu vender vi stærkt tilbage med de gode gamle sange, lover Ida Tokehøj, der sammen med Birthe Vennerstrøm og Marianne Storm leverer det kendte bakkesangerindeshow.

Sangene bliver bakke-traditionen tro mixet med en række mere eller mindre lumre vittigheder, som sådan nogle nu skal. Helt som det plejer er tingene dog ikke, idet det i år er Mogens Heise Olsen, der har overtaget klaveret iført sin meget klædelige bowlerhat.

Egentlig var årets Rosenkabaret kun ment som et enkeltstående arrangement, men både de tre kvinder og publikum ville noget andet.

- Vi havde det simpelthen så sjovt selv, publikum levede med i sangene og efter vores optræden kom flere hen til os og ville hyre os til forskellige arrangementer. Så vi var allesammen enige om at fortsætte, fortæller Ida Tokeshøj.

Showet starter lørdag aften den 3. august klokken 20 og publikum får hele to gange 50 minutters underholdning i det charmerende og meget morsomme selskab.

Billetter til kr. 110,- kan bestilles på tlf. 2446 0698.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce