Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Zulu Sommerbio viser "Ternet Ninja" og "A Star Is Born" hos Hasmark Strand Camping.

Zulu Sommerbio konceptet lægger op til, at man kommer i god tid og måske slår sig ned med picnic-kurv og tæppe og hygger sig med vennerne eller familien før filmvisningen. PR-foto
Annonce

Hasmark: Søndag den 28. og mandag den 29. juli - begge dage kl. 21.30 - kommer Zulu Sommerbio til Hasmark Strand Camping med filmene "Ternet Ninja" og "A Star Is Born". Der er således lagt op til en stor filmoplevelse på det store udendørslærred, og hos Nordfyns Erhverv og Turisme glæder man sig sammen med Hasmark Strand Camping over filmvalget.

- Det er første gang, Nordfyn er med i Zulu Sommerbio karavanen, og i år eneste sted på Fyn. Derfor er jeg overordentlig glad for, at vi kan starte med et brag og kan byde på to meget populære film, siger direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme Per Olesen, i en pressemeddelelse.

Filmen "A Star is Born" med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollerne var et kæmpe hit i biograferne. Nu vises den under åben himmel på Hasmark Strand Camping. Foto: Warner Bros. Pictures
Annonce

Ninjadukke og genindspilning

”Ternet Ninja” er den anden film i rækken fra komikeren Anders "Anden" Matthesen. Han havde allerede haft gigantisk succes med filmen ”Terkel i knibe”, men den succes er blevet overgået af den ternede ninjadukke. For flere end 940.000 har set "Ternet Ninja" i de danske biografer, og det gør filmen til den mest sete danske film i biograferne efter årtusindskiftet.

”A Star is Born” med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollerne er tredje genindspilning af filmen "Hollywood bag kulisserne" fra 1937. Især er George Cukors version fra 1954 med Judy Garland og James Mason i hovedrollerne en uomgængelig filmklassiker. Filmen fik seks stjerner i BT af anmelderen Thomas Brunstrøm, der skrev: " … en usædvanligt medrivende, rørende og helt igennem fremragende film". Filmen var nomineret til syv Oscars, og vandt en - for "bedste originale sang".

Der er gratis entré og åbent for alle - kom i god tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce