Annoncørbetalt indhold

3 anbefalinger til en god podcast til din ferie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når vi har ferie, har vi pludselig tid til alt dét, som vi gerne har villet nå i løbet af de sidste par måneder. På grund af arbejde, studie, planer og daglige praktiske gøremål er det i hverdagen svært at presse en ekstra time ind til at læse en bog eller lytte til en god podcast. Derfor skal vi nyde det, når vi her i ferien endelig har tid til netop alt det. Især podcasts er en af tidens helt store tendenser, fordi vi kan lytte til dem uafhængigt af tid og sted, og der findes podcasts i alle genrer, emner og længder samt til al slags humør. Udvalget er enormt, og derfor vil vi her give vores tre bedste bud på podcasts, der er ideelle til resten af ferien.


Annonce

Dårligdommerne

Hvis du er vild med danske film, er generelt filminteresseret eller blot har brug for et godt grin, så bør du give podcasten Dårligdommerne et skud. Her anmelder de tre værter Jacob Hinchely, Christopher Andersen og Troels Møller en række danske film, hvor de primært tager udgangspunkt i såkaldte dårlige film. Værterne selv kalder podcasten for et satirisk anmelderprogram, hvilket også resulterer i, at de ikke er bange for at give både filmene, instruktører og skuespillere masser af kritik og verbale lussinger. Du kan lytte til podcasten eksklusivt på podimo, og hvert afsnit varierer varer mellem 60 og 80 minutter.


Mors Afskedsbrev

Podcasten Mors Afskedsbrev er en af sommerens mest afspillede podcasts, og det er ikke uden grund. Den omhandler den danske journalist Adrian Hughes’ mor, der efterlod et bittert og hjerteskærende afskedsbrev til sine fem sønner. Med afsæt i dette afskedsbrev går Adrian Hughes på opdagelse i sin mors liv og familiebaggrund med henblik på at finde ud af, hvorfor hun blev, som hun blev. Han dykker ned i glamourøse historier om sin mors mange stedmødre og især sin mors far, der var en rig byggematador. Adrian bevæger sig dybere og dybere ned i et spind af fortællinger om falske graviditeter, pludselige dødsfald, hemmelige adoptioner og familietragedier. Podcasten er delt i seks afsnit, hvert afsnit varer en lille halv time, og den kan lyttes på DR LYD.


Om Søndagen Græder Vi

Om Søndagen Græder Vi er en podcast, hvor de to værter Hella Joof og Marie Louise Tuxen byder dig varmt indenfor og taler med hinanden til de søndagsramte. Uanset om du har lidt søndagsblues, er ramt af moralske tømmermænd eller blot har brug for et godt grin til at holde søndagen ud, så kommer Hella og Marie Louise dig til undsætning hver søndag. Her bliver livets både store og små spørgsmål diskuteret på en sådan måde, at du drages ind fra første lyt, fordi deres samtaler både er kærlige, ærlige, inspirerende, indsigtsfulde, begavede, alvorlige og sjove på samme tid. Podcasten kan lyttes på Podimo, og hvert afsnit varer omkring en time.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.