Annoncørbetalt indhold

Alt du skal vide om proteindrikke

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af fitnessnord.com

Proteindrikke kan være et godt supplement til kosten. Når man får en drik med protein i, så er den baseret på et proteinpulver. Proteindrikke bruges af mange forskellige typer af mennesker til forskellige formål. Før i tiden var det kun folk som trænede meget hård styrketræning, og som havde et ønske om større muskler, der kunne benytte sig af proteindrikke. I dag anvendes en proteindrik til en lang række andre formål. Nogen benytter sig af det ekstra protein til at føle mæthed ved et vægttab. Andre bruger det til muskelopbygning. Proteindrikke kan også benyttes af folk, som oplever et stort vægttab på grund af sygdom eller alderdom.


Hvad er en proteindrik?

En proteindrik er en færdigblandet drik, som oftest rummer mellem 25 og 50 gram protein. De bliver ofte lavet på mælkeprotein, som har et højt indhold af leucin, som er vigtig for vedligeholdelse af musklerne. Man kan få proteindrikke i forskellige størrelser, og med mange forskellige smagsvarianter såsom vanilje, chokolade, banan og meget mere. Proteindrikke har til formål at sætte fart på ens restitutionen og opbygning af væv efter en træning. Protein er med til at opbygge både de ødelagte muskler, da proteinet fungerer som byggesten til, når musklerne skal vokse sig større. Protein opbygger celler, væv, hormoner, antistoffer og enzymer. Protein er afgørende for alle sportsudøver, men uanset om man ønsker større muskler eller blot vil vedligeholde sin muskelmasse, så kan alle benytte sig af dem. Proteindrikke har dog ingen magiske ingredienser, som gør dem bedre end almindelig mad.


Fordele ved proteindrikke

Proteindrikke indeholder proteiner, som har til opgave at danne og gendanne væv i ens krop. Dette sker i ens knogler, muskler, organer og hud. Disse drikke laves med rigtig meget protein i, som hjælper med at tilføre ens krop nok proteiner til, at det kan blive nemmere at opbygge muskler. Protein kan også hjælpe med at hele ens sår, når man er kommet til skade. Proteiner gavner også ens immunforsvar.



Ulemper ved proteindrikke

Man skal passe på ikke at have et overindtag af protein, da for meget protein kan være med til at svække knoglerne. Man skal ikke forvente at en proteindrik kan løse alle ens helbredsproblemer, men hvis man supplerer en proteindrik med sin egen kost, så kan man gavne sin sundhed på sigt. Får man proteiner nok gennem ens mad, så behøver man ikke det ekstra indtag af protein. Et overdrevet indtag af proteindrikke kan medføre problemer med hjerte, kar eller kolesterolet. Hvis man ikke overholder de anbefalede mængder af protein for ens krop, så kan kalciummet i ens krop ikke selv opbygge protein, hvilket kan give nyresten.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit