Annoncørbetalt indhold

Bambus er fremtiden

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af xn--bambustj-c5a.dk

I Danmark er vi rigtig glad for tøj. Vi køber meget af det, når de nye kollektioner kommer ud, og når der er udsalg. Samtidig med det, er der også en øget interesse for bæredygtighed, og det går sjældent hånd i hånd med modeindustrien. Dog har virksomheden Bambustøj fundet en løsning - bæredygtigt tøj lavet af bambus!

Bambustøj

Bambustøj laver tøj i yderst god kvalitet i meget blødt og elastisk bambusmateriale, hvorfor det er behageligt at have på uden at det føles for stramt. Bambusfibre har derudover temperaturregulerende og antibakterielle egenskaber, hvilket gør tøjet åndbart. Bambus har desuden også en minimal indvirkning på miljøet og bliver også produceret økologisk.

Bæredygtighed

Bambus er en hurtigtvoksende og bæredygtig plante. Bambus gror 100 procent naturligt. Den spreder sig af sig selv og gror normalt til over 3 meter på omkring 3 år. Man behøver derfor ikke plante mere eller anvende hverken pesticider eller skadedyrsbekæmpelse. Bambusplanten er også biologisk nedbrydelig. Derudover gror bambus stor set uden vand og kan dermed overleve både oversvømmelser og tørke. Bambus bruges desuden til jordrotation, idet bambus kan forbedre jordkvaliteten og efterlade jorden mere næringsrig.

Bambus velegner sig især til tøjproduktion samt tekstil, fordi bambus ikke bruger samme mængde vand som en bomuldsmark gør. Det er fremtiden inden for bæredygtig mode! Bambus fra Bambustøj stammer fra en bæredygtig skov og erOEKO-Tex certificeret, som verificerer, at tøjet er testet for skadelige stoffer og produceret under ordentlige og sikre forhold i en bæredygtig produktion. Bambustøj er dermed både bæredygtigt og økologisk tøj. En del af bambustøjet er desuden blandet med økologisk bomuld for at give det en længere holdbarhed.

Køb bæredygtigt bambustøj

Hvis du kunne tænke dig noget lækkert og bæredygtigt bambustøj, kan du spare op 40 % i forbindelse med januarudsalget lige nu. Derudover kan du spare 10 % på dit næste køb, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen! Hos Bambustøj får du professionel og personlig vejledning, og du er altid velkommen til at kontakte deres kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Det gælder, uanset om det er spørgsmål angående en ordre eller et produkt. Leveringstiden er meget kort på kun 1-2 dage, og Bambustøj tilbyder gratis fragt på køb for over 399 kroner. Du har desuden 90 dages returret og gratis ombytning af dine varer, hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb. Køb bæredygtigt bambustøj på bambustøj.dk i dag!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit