Annoncørbetalt indhold

Brug tiden socialt under isolation

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lige for tiden er vi meget isolerede, og ser ikke hinanden så ofte, som vi gerne vil. Vi ved dog, at det heldigvis ikke er for evigt, så det er bare med at holde ud. Dog er der mange ting, man kan gøre imens man er hjemme, og ikke kan komme ud. For hyggen findes også i hjemmet. Om end kan man også bruge til på at planlægge, hvad man gerne vil lave, når man kan komme ud igen.

Under isolation

Annonce

Imens man sidder derhjemme og kukkelurer, finder man pludselig ud af hvor mange frynsegoder man har. En af dem er at finde tilbud på restauranter, hvor man kan få lækker mad til en god pris. Og så slipper man endda også for opvasken. Men man kan stadig gøre det hyggeligt derhjemme med takeaway eller ved at lave mad sammen. Hvis I er typerne, der sidder og spiser foran tv’et, kan det være I skal sætte jer ved spisebordet en dag og snakke sammen over maden. Man kommer virkelig hinanden ved på den måde.

Bagefter kan I gå en tur i nabolaget for at komme lidt ud. Hvis I har mod på flere eventyr i det fri, er der stadig mulighed for en skovtur, at fodre ænder ved en sø eller at klatre i træer selvom man måske er blevet lidt for gammel til det. Kun fantasien sætter grænser.

Hvis du nu ikke lige bor sammen med en eller kan ses med nogen, er der altid sociale medier. Man kan sagtens se film sammen online ved at starte den på samme tid. Og så kan man snakke sammen samtidig, hvilket man jo ikke tillader i biografen.

Efter landet lukker op

Danmark er endelig lukket op, og vi må komme ud og bruge tid og penge på alt det, vi har savnet. Mange savner sikkert at komme ud og drikke en god kop kaffe eller kakao på caféen nede i byen. Mange film er også blevet udsat, så der kommer til at udkomme en masse fede film, når biograferne igen holder åbent. Og nu kan det være at museer og andre udstillinger, som du har ventet på, holder åbent igen.

Selvom man kan have vænnet sig helt til at være alene under isolationen, er det oplagte muligheder, for at se venner og familie igen. Der kommer helt sikkert også til at være anledning til flere fester, hvor man inviterer alle dem, man har savnet.

Uanset hvordan landet kommer til at se ud igen, kommer der et tidspunkt, hvor vi må komme ud og ses med hinanden igen. Og når det sker, er det bare med at komme ud og få krammet de nærmeste, så vi kan mærke hinanden igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.