Annoncørbetalt indhold

Der er altid plads til lidt mere blæk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Men sådan har det ikke altid været. Tiderne forandrer sig og det samme gør forståelsen og accepten af tatoveringer i samfundet. For mange år tilbage blev man i høj grad stigmatiseret, hvis man rendte rundt med en masse tatoveringer på kroppen. Man blev ofte set ned på og nedgraderet til en person, der befandt sig i den lavere samfundsklasse og måske endda den kriminelle. Der var ikke mange pæne ting at sige om folk med tatoveringer – men det har heldigvis ændret sig. I dag har langt flere mennesker tatoveringer, både mænd og kvinder, hvor det førhen primært var mænd. Der er derfor både sket en forandring i den generelle accept af tatoveringer, men også i forhold til hvem der får dem lavet.

Bør jeg få en tatovering?

Annonce

Det er selvfølgelig et umuligt spørgsmål at svare på, da det er en subjektiv beslutning, som man selv skal tage. Man bør dog gøre sig nogle overvejelser inden man får en tatovering, herunder være sikker på, hvilket motiv man ønsker. Vi foreslår ikke at få lavet en uigennemtænkt tatovering, da den som udgangspunkt skal pryde på din krop resten af livet. Selvom der eksisterer laserbehandlinger, hvor du kan få din tatovering fjernet, så er det næppe målet med tatoveringen. Det er også værd at nævne, at det er en lang og dyr proces at få fjernet en tatovering, så vi anbefaler kraftigt, at det er gennemtænkt på forhånd.

Hvilken tattoosalon skal jeg vælge?

Det er et af de helt store og gode spørgsmål. Mange vælger formentlig den tattoosalon, som ligger placeret tættest på deres hjem, mens andre vælger det sted, hvor de kan få den bedste pris. Ingen af valgene er forkerte, men vi vil alligevel argumentere for en anden udvælgelsesproces. Når man skal vælge en tattoosalon, bør valget defineres på baggrund af det motiv, som du skal have lavet. Det er langt fra alle tatovører, som er gode til alle slags genrer og motiver og det er derfor en god idé at undersøge, hvad de forskellige steder er gode til.

Tattoo Odense

Til trods for argumentationen om, at valg af tatovør bør afhænge af genre og motiv, så vil vi slå et slag for den nyåbnede tattoosalon, Sailors Ink, der er placeret i Odense. Det er ikke første gang, at de åbner en salon, da de allerede er placeret i Esbjerg og Kolding, men det er første gang de tilbyder tattoo Odense. Mulighederne er mange, når du vælger Sailors Ink. De tilbyder et væld af forskellige stilarter og du kan derfor ikke gå galt i byen, hvis du vælger at blive tatoveret hos dem. Udover at de faste artister har mange års erfaring, så tilbyder de også, at du kan blive tatoveret hos gæsteartister, som fra tid til anden bliver inviteret ind i shoppen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.