Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du altid have styr på dit testamente

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et af de største og sidste tabuer i et menneskes liv er døden. For mange kan døden være svært at tale om og sætte ord på, hvortil mange vælger at udskyde alle tanker og beslutninger om den tid, hvor de ikke længere er der til sidste øjeblik. Desværre bestemmer vi ikke selv, hvornår vi skal herfra, hvortil det er klogt allerede i tidlig alder at få styr på testamentet, for at hjælpe de efterladte mest muligt hvis en uventet tidlig død skulle indtræffe. For et er sikkert, døden er aldrig et spørgsmål om “hvis”, men snarer om “hvornår”, og når det engang lakker mod enden, gør du de nærmeste en kæmpe tjeneste ved selv at have truffet en række beslutninger om, hvordan den nærmeste tid herefter skal gribes an.


Annonce

Hjælp familien og de nærmeste i en svær tid

At miste nogen der står en nær er aldrig sjovt, og særligt ikke hvis der efterfølgende opstår splid og uklarhed i forhold til den afdødes sidste vilje og arv. At lave et testamente er derfor en kæmpe hjælp til de efterladte, som derved nemmere kommer igennem den svære tid. De fleste testamenter kræver dog en professionel hånd indover, hvor blandt andet advokatfirmaet Knudsgaard Advokater kan bistå og hjælpe med at lave et testamente - præcis som de kan hjælpe med advokatbistand i en lang række andre sammenhænge hos både private og erhvervsdrivende. Et testamente er dog ikke bindende i den forstand, at det ikke kan ændres undervejs. Selvom du er ung, og endnu ikke har stiftet familie, kan du med andre ord trygt allerede nu tage de først skridt i forhold til at oprette et testamente, ved at tage kontakt til en advokat. Når og hvis du engang i fremtiden så får en partner, nogle børn eller du får lyst til at inkludere andre i din potentielle arv, kan dette nemt ændres løbende som din livssituation ændres.


Undgå en usikker fremtid for de nærmeste

Selvom alle uanset familiestatus bør have et testamente, er det særligt en god ide for de som potentielt kan efterlade sig en ugift samlevende. Er du ejer af et hus hvor i bor i sammen, risikerer din samlever at måtte flytte ud af huset efter din død, hvis der ikke på forhånd er taget aktiv stilling til, hvem der arver og har rettighederne til at bo i huset. Generelt er et testamente en af de bedste måder hvorpå du sikre dig mod eventuelle familiestridigheder efter din død omkring arv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.