Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du tage et kig på dit elforbrug

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange danskere vil gerne skrive under på, at det er dyrt at leve en helt almindelig hverdag. Der skal betales til ting som vand, varme, el, tøj til kroppen, mad og drikke, samt andre nødvendige ting til husstanden. Derfor er det naturligt, at mange danskere ønsker at spare penge. En måde, hvorpå man kan spare penge, kan være ved noget så simpelt, som at tage et kig på sit elforbrug og få dannet sig et eloverblik. Og pengebesparelser er ikke nødvendigvis den eneste fordel der kan være ved at genoverveje sit valg af elforbrug og selskab.

Du sparer penge ved at have den rigtige strømaftale 

Annonce

Det er indlysende, at man sparer penge, hvis man har den bedste og billigste strømaftale på markedet. Ønsker man det, så kræver det, at man er klar over sit forbrug, og at man er skarp på hvilke ønsker og behov man har i forbindelse med sit valg af elselskab.

Det kan for eksempel være forskelligt om man ønsker en fast månedlig pris, så man på den måde har tryghed i at kunne have et budget, eller om man modsat drømmer om en variabel pris, der giver mulighed for at kunne spare penge ved at omlægge sit forbrug til de “billigere” timer.

Tager man et kig på sit elforbrug vil man derudover kunne opdage, at man kan spare penge ved at indføre små vaner i hverdagen, som for eksempel at sørge for at alle stikkontakter, der ikke er i brug, er slukket.

Du kan bidrage positivt i kampen om klimaet 

Udover at der kan være penge at spare, når man tager et kig på sit elforbrug, så kan man også bidrage positivt til klimakampen, hvis man skifter til et elselskab, der fokuserer på at være klimavenlige.

Den globale opvarmning er i fuld sving, og naturkatastrofer som tørke, oversvømmelser og temperaturstigninger sker rundt i hele verden hver dag. Den globale opvarmning skyldes blandt andet drivhuseffekten, som sættes i gang på grund af de store udledninger af CO2 og andre drivhusgasser i vores atmosfære. Ønsker man derfor at skåne miljøet bør man stoppe med at bruge de fossile brændstoffer, som kul og olie, og skifte over til andre alternative energikilder, som solenergi og vindkraft.

I dag findes der mange virksomheder, som har fokus på klimaet. Her kan Blue Energy nævnes, som et elselskab, der har klimaet i fokus, uden at deres kunder skal gå på kompromis med prisen. Deres strøm er nemlig 100% klimavenligt, og de tager derudover andre klimatiltag, som mindsker mængden af CO2 og andre drivhusgasser, der udledes i atmosfæren. Der er derfor mange gode grunde til, at man bør tage et ekstra kig på ens elforbrug.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.