Annoncørbetalt indhold

Det bedste sted at få terapi for engelsktalende i København

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af psychologygroup.dk

Sproget er et meget vigtigt redskab under terapi, da det er vigtigt, at patient og terapeut kan kommunikere godt sammen. Hvis man dog ikke taler så godt dansk, kan det være lidt sværere at gå til terapi. Heldigvis findes der steder, hvor terapi udbydes på andre sprog, og hos MacFarlane Psychology Group i København er sproget intet problem.


Hvem er MacFarlane Psychology Group?

MacFarlane Psychology Group er en klinik i København, som består at flere erfarne udenlandske terapeuter. Denne klinik tilbyder børneterapi, voksenterapi, familieterapi og parterapi. Nogle eksempler på behandlinger, der tilbydes hos MacFarlane Psychology Group, kan være terapi for angst, spiseforstyrrelser, depression og Cognitive Behavioral Therapy.


Og det er ikke bare engelsktalende, som kan få hjælp hos MacFarlane Psychology Group. Taler man i stedet dansk, svensk, tysk eller jugoslavisk, så kan man altid finde hjælp hos MacFarlane Psychology Group. Sproget skal nemlig ikke være en barriere for et bedre mentalt helbred.


Det er samtidigt også nemt at komme i gang. For at få en tid hos en terapeut skal man nemlig bare udfylde en formular på klinikkens hjemmeside, hvor man skriver sit navn, e-mail, mobilnummer og en besked til klinikken. Herefter vil man blive kontaktet inden for 24 timer. Foretrækker man derimod selv at ringe ind, så kan man også det.


Eksempel på behandling: Cognitive Behavioral Therapy

Ét af de førnævnte eksempler på en behandling, som MacFarlane Psychology Group kan tilbyde, er Cognitive Behavioral Therapy. Det danske term for Cognitive Behavioral Therapy er kognitiv adfærdsterapi, og denne behandling er én af de mest anerkendte og udbredte i hele verden.


Det, som karakteriserer denne behandling, er, at den fokuserer på, hvordan man handler og tænker. Her kigges der på, hvordan diverse adfærdsmønstre, tanker og følelser spiller sammen og hvilke problematikker, det skaber. Og det er især de negative adfærdsmønstre, tanker og følelser, der kigges nærmere på, da disse nemlig kan skabe udfordringer i livet.


Derfor er der fokus på dette ved denne terapiform, så man kan få vendt skuden og få en forståelse for, hvordan det at tænke og handle anderledes kan hjælpe med de udfordringer, man nu har. Denne forståelse kan man arbejde på sammen med terapeuen gennem nogle øvelser, så man kan komme på rette vej.


Kognitiv adfærdsterapi er naturligvis ikke er den rigtige behandling for alle. Umiddelbart er denne terapiform ofte gavnligt for personer, som har udfordringer med eksempelvis angst, stress, depression, lavt selvværd, og PTSD. Men dette er selvfølgelig noget, man sammen med MacFarlane Psychology Group kan snakke om, efter man er kommet i kontakt med klinikken.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit