Annoncørbetalt indhold

En tidsløs klassiker

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ingen tvivl om at den tøjgenstand de fleste mænd kan finde i deres garderobe, er en skjorte. Skjorten er for mange mænd en del af deres arbejdsuniform, og bruges derfor hver dag. Hvis ikke den bruges til arbejde, er den i hvert fald som regel en del af etikken ved festlige lejligheder.


Annonce

De fleste mænd vil have minimum en skjorte hængende i skabet. Pasform, materiale og kvalitet er derfor krav mange mænd stiller til deres skjorte. Hvis ens skjorte har det rette fit i et design der passer dig, vil du aldrig gå galt i byen ved at iføre dig lige netop denne genstand.


En skjorte er som sagt kendt for at være egnet til mere formelle og festlige lejligheder eller som arbejdsuniform på kontoret. Dette er dog ikke kun tilfældet i dag, det er i dag ikke unormalt at unge mænd vælger, at iføre sig en skjorte til skole eller til normalt hverdagsbrug. Mange vælger i dag at anvende skjorten til et mere uformelt, men stadig pænt look, ved at bruge skjorten åbent udover en t-shirt eller til shorts.


Her følger fem forslag til herreskjorter, der understreger, at herreskjorten i dag er at finde i flere forskellige udgaver, alt efter om man er til det mere klassiske look eller i stedet er ude efter et mere uformelt look.


Oxford skjorten 

Oxford skjorten er nok den mest populære skjorte og er til must-have i enhver mands garderobe. Den er kendetegnet ved det lidt mere kraftige bomuldsstof og botton down-krave. Oxford skjorten er perfekt, hvis man ønsker et stilfuldt look, men samtidig ikke vil se alt for formel ud. Det enkle og klassiske design gør at den er ideel at bruge til både kontoret og til fest. Skjorten er samtidig alsidig og kan bruges under en blazer, hængende løst eller inden i bukserne.


Skovmandsskjorten 

Skovmandsskjoten eller flannel skjorten er måske den mest behagelige skjorte en mand kan eje, på grund af det bløde og ofte tykke bomundsstof. Skjorten har nemlig fået en overbehandling der giver en let lodden overflade, som gør at skjorten føles ekstra blød. En skovmandsskjorte giver et afslappet og casual look, samt et tidløst udtryk der gør den anvendelig sæson efter sæson.


Den kortærmede skjorte 

Den kortærmede skjorte bruges ofte om sommeren, og forbindes heraf primært i mere uformelle sammenhænge. Dette betyder dog ikke at en kortærmet skjorte ikke kan gøres med stilet. Dette kan sagtens lade sig gøre, ved for eksempel at vælge en ensfarvet skjorte eller en med et elegant mønster, eller bruge den med et par chinos med en blazer over.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.