Annoncørbetalt indhold

En vinduespudsning uden striber

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du styr på din vinduespudsning her til sommer? Der er intet, der skinner ligesom vinduer i solskinnet. Dog er det for mange mennesker en uoverskuelig udfordring at skulle pudse vinduerne selv. Vinduespudsning fører ofte til striber, og det kræver en smule arbejde at lære at gøre det uden striber. Derfor finder man her i artiklen et par nemme tips og tricks til, hvordan man kan få skinnende og rene vinduer. Man kan hos luxplus.dk finde alle de nødvendige materialer til at komme i gang med sommerens vinduespudsning.


Annonce

Gør det selv!

Selvom det er meget forskelligt, hvad prisen på en vinduespudser er, så bliver ydelsen for en vinduespudser til en stor udgift på sigt. Prisen afhænger ofte af ens bopæl, antal af vinduer og størrelsen på dem. Derudover skal vinduespudsningen både struktureres og organiseres, hvilket både kan være besværligt og irriterende, særligt hvis der er andre ting, man gerne vil bruge sin tid på i stedet. Derfor vælger mange ofte gør-det-selv løsningen, når sommeren kommer. Andre vælger at kombinere den med en professionel vinduespudser. På den måde får den professionelle vinduespudser taget vinduerne udendørs, mens mange selv tager vinduespudsningen indendørs, som man nemt kan gøre med rengøringsprodukter fra luxplus.dk.


Materialerne

Det kan ofte være svært at vælge de rigtige materialer til vinduespudsningen. Derfor kan man med fordel nøjes med at benytte sig af følgende: en spand med koldt vand, en god rengøringskuld og en svamp, opvaskemiddel og lidt eddike, en skraber af ordentlig kvalitet og et viskestykke.


Sådan gør man

Det første man gør, når man skal lære kunsten at pudse ens egne vinduer, er at få styr på ens grej, som man kan finde på luxplus.dk. Det kan være svært at få ruderne helt rene og uden striber, hvis man ikke har brugt en skraber af ordentlig kvalitet. Derudover så gælder det om at få skabt den helt rigtige sæbeblanding. Faktisk så indeholder almindelig koldt vand fra vandhanen en hel del kalk, hvilket kan sætte sig som striber på vinduerne. Derfor kan man med fordel tilføje en smule eddike til vandet. På den måde undgår man kalkaflejringer på vinduerne. Endnu et trick er, at hvis ruderne er meget beskidte, så bør man vaske dem af to omgange. Husk at skifte vandet, når det begynder at blive den mindste smule beskidt. Man bør heller ikke glemme at tørre vindueskarmene af, da man kan blive udsat for, at vandet vil løbe videre ned på det vindue, som man lige har rengjort. Man bør derfor finde en teknik som virker for én, for eksempel ved at lave hurtige bevægelser i en S-bevægelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.