Annoncørbetalt indhold

Er du i tvivl om, hvad sommerens garderobe skal bestå af? Se med her

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af profilart.dk

Danmark er et fantastisk og skønt land, men også et uforudsigeligt land, når det kommer til vejret. Det kan både blive en meget varm sommer, en meget regnfuld sommer eller måske begge dele. Derfor bør du også tænke dette ind, når du skal shoppe ind til sommerens garderobe. Der skal være rig mulighed for at finde sommersættene frem, men du skal også kunne tage en ekstra lun trøje på. Måske skal du også have forskelligt fodtøj klar, om det er sneaks, sandaler eller gummistøvler.


Sandaler og sneakers

Fodtøjet kan være utrolig svært at vurdere om sommeren. Det kan være vejr til sandaler om formiddagen, men om aftenen kan en lukket sko være nødvendig. Der findes utrolig mange forskellige sandaler derude, som kan være din sommersandal. Det kan være, du skal ned i profil art og kigge på de mange muligheder. Det kan være en fordel at gå ned i fysisk butik og se på sandaler. Du vil måske have brug for at prøve dem, så du er sikker på størrelsen og formen af sandalen. Sandaler kan findes i mange farver og former, så der er nok at vælge imellem. Måske skal du have sandaler til forskellige lejligheder. Hvis du fryser om aftenen, så skal du måske have et par fine sneakers klar. Det kan være i en hyggelig sommerfarve. Det kan være i en sart farve eller en frisk farve.


Lag på lag er vejen frem

Lag på lag kan lyde lidt skørt, men det er faktisk rigtig smart. Lag på lag er en god løsning, fordi du har mulighed for at tage tøj af og med alt efter vejret. Om dagen er en fin t-shirt eller kjole måske helt perfekt. Om aftenen kan du have brug for at tage en trøje udover. Derfor kan du tage trøjen på udover om morgenen, tage den af, når det er varmt og på igen om aftenen, når det bliver koldt. Det kan også være, du skal have en bikini eller badedragt indenunder, hvis I skal ud at sole jer i det gode vejr. Måske skal du også have shorts på om dagen, men have et par ekstra lange bukser klar om aftenen. Det kan også være, du skal have strømpebukser klar til under kjolen, når vejret bliver koldere om aftenen. På den måde bliver du helt klar til sommerens vejr både det kolde og varme. Så er du helt klar til sommeren.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit