Annoncørbetalt indhold

Få styr på dig selv og dit selvværd

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drøner tankerne rundt i hovedet? Det kan være svært at få styr sig selv og sine tanker, hvis man allerede er kommet ind i en ond cirkel. Mange mennesker kæmper med dårligt selvværd eller blot forvirrende tanker som kan påvirke humøret negativt. Man er heldigvis aldrig alene, og der findes mange løsninger på problemerne. Her er gode råd og tips til hvordan du tackler hverdagen og den lille stemme inde i hovedet.

Alkohol og behandling

Annonce

Der findes ingen nemme løsninger, hvis man er kommet ind i en dårlig vane. Det kan være alt fra alkohol- og stofmisbrug, dårligt selvværd eller stress. Det kræver tålmodig at bryde gamle vaner, tankemønstre og misbrug. Kæmper man med overdrevet forbrug af alkohol, kan det påvirke både den ramte, men også de pårørende. Derfor er det vigtigt, at man går i alkoholbehandling, når man er klar til at hjælpe sig selv. Har man problemer med stress eller depression, skal man skridt for skridt finde den rigtige behandling, og på det rigtige tidspunkt. Er man ikke klar til at søge hjælp, kan man få tilbagefald, så derfor er det helt essentielt, at man er parat til at kæmpe for friheden.

Lavt selvværd og mentalt helbred

Selvværdet og det mentale helbred er mindst lige så vigtigt, som det fysiske. For at opbygge sit selvværd, er man nødt til at være tålmodig og vedholdende. Man kan lære sig selv at skrue ned for de negative tanker, og i stedet sætte pris på sig selv. Det første, men nok også det sværeste, skridt er at lade vær med at sammenligne sig selv med andre. Den evige sammenligningskamp gavner ikke det mentale helbred, og får man brudt det tankemønster er man allerede godt på vej. Derefter skal man øve sig i at acceptere, at man ligesom alle andre begår fejl. Det nytter ingenting, at bebrejde sig selv, men det er vigtigt at få indsigt i, hvad der udløser følelsen af nederlag.

Velvære og glæde

Én ting som alle burde gøre brug af er meditation. Når man mediterer, falder nervesystemet til ro, og derfor har det en beroligende effekt. Man får følelsen af, at man eksisterer i nuet, mens man giver slip på alle bekymringer, skyld, vrede og angst. Med meditation kan man ommøblere sin hjerne, så man bliver nærværende og forhåbentlig mere rolig og optimistisk. Det er sundt for sjælen, fordi man ikke altid kan kontrollere det der sker omkring én - men man kan i stedet med meditation, fokusere på at forstå sine egne reaktioner, og lære at styre dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.