Annoncørbetalt indhold

Find det bedste glattejern til dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Man vil i de fleste kvinders hjem kunne finde et glattejern et eller andet sted. Det er en af de mest brugte styling redskaber, og der er en grund til, at det netop er så brugt. Glattejernet kan nemlig bruges til mange ting og af mange forskellige hårtyper. Man vil opleves at både folk med tykt, krøllet hår bruger og ejer et glattejern, men også folk, der har mindre tykt hår og rimelig glat hår bruger glattejern. Et glattejern kan nemlig både bruges til at glatte håret, men det kan også bruges til at style det, hvis der for eksempel er en hårtot, der bare ikke vil sidde rigtigt. Det kan endda også bruges til at lave bølger i håret. Er du på udkig efter et nyt glattejern, så har vi lavet en lille guide til, hvordan du finder det bedste glattejern til din hårtype. Du kan også læse mere om glattejern test lige her.


Annonce

Tykt hår

Hvis du har tykt hår, så ved du nok godt, at det kan være noget af en lang fornøjelse at glatte sit hår. Det kan hurtigt tage op imod en time at glatte tykt og langt hår, og det er en større process, hvor man bliver nødt til at dele håret op i sektioner og glatte det en for en. Heldigvis er der i dag lavet glattejern til specifik tykt hår, som kan hjælpe med at gøre hele processen lidt hurtigere. Man kan nemlig i dag få glattejern, hvor fladen på glattejernet er dobbelt så stort. Det betyder, at det går hurtigere at glatte håret, men det er faktisk også mere skånsomt for håret.


Tyndt hår

Der er nok mange, der vil tænke, at man ikke rigtig har brug for et glattejern, hvis man har glat tyndt hår. Men glattejernet kan sagtens have mange funktioner. Vi har sikkert alle prøvet at vågne op en morgen, hvor vi har ligget mærkeligt på vores hår, så det har en masse folder mærkelige steder. Her er et glattejern en gave, fordi det netop kan hjælpe med at rette disse folder ud. Man behøver dog ikke noget stort glattejern, og et almindeligt glattejern kan sagtens klare det. Et rejse glattejern vil endda også i mange tilfælde være fint.


Varmebeskyttelse

Det kan ikke siges nok gange, hvor vigtigt det er at bruge varmebeskyttelse, når man glatte sit hår. Man skal altid bruge varmebeskyttelse, når man putter varme på håret. Det er nemlig rigtig hårdt for håret ikke at være beskyttet. Og det er ofte der hvor man ser, at håret kommer til at se tørt og slidt ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.