Annoncørbetalt indhold

Find en god leverandør til din virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af erhvervsforsyning.dk

Med en virksomhed er der mange forskellige typer opgaver, som skal sikres for at få hele virksomheden til at løbe rundt. At have en virksomhed inkluderer også, at sikre de små praktiske hverdagsting som får hele tiden virksomheden til at løbe rundt.

Har du for eksempel nogensinde overvejet, hvor kuglepennene på kontoret kommer fra? Disse dukker ikke magisk op på kontoret, når du har brug for dem. I stedet sørger en god leverandør for, at din virksomhed har de produkter, som der er behov for.

Du kan herunder læse mere om, hvordan du finder en god leverandør til din virksomhed. Du kan med fordel indhente tilbud fra forskellige leverandører, så du finder det bedste tilbud til din virksomhed.


Sådan indhenter du tilbud

Hos Erhvervsforsyning kan du indhente tilbud fra over 500 forskellige leverandører, så du kan finde det bedste tilbud til din virksomhed. At indhente tilbud er gratis og uforpligtende.

For at indhente tilbud skal du udfylde en online formular. Her skal du først og fremmest forklare, hvad din virksomhed har behov for. Hertil kan du uploade billeder, som understøtter din forklaring.

Herefter skal du blot udfylde dine kontaktoplysninger og kort tid efter vil du modtage tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige leverandører. Her kan du sammenligne dine tilbud og vælge den leverandør, som kan give din virksomhed den bedste løsning.

Du kan indhente tilbud inden for produkter og services såsom kontorartikler, advokater og marketing, til revisor., økonomi og webudvikling.


Sådan kan du finde en lokal forhandler

Inde på ovenstående hjemmeside kan du også finde en lokal forhandler. Dette betyder både, at din virksomhed støtter lokale forretninger, men det er også en fordel for din virksomhed, da i hurtigere vil modtage jeres produkter eller services.

På hjemmesiden skal du blot søge på typen af produkt og dit postnummer. Herefter kan du se forskellige muligheder fra dit postnummer og omegn.


Sådan kan du følge med i nye tilbud

Hvis du er interesseret i at modtage aktuelle tilbud, gode tips og ny viden, så kan du tilmelde dig et nyhedsbrev. Her vil du løbende modtage relevant information omkring nye leverandører, gode tilbud og nye produkter, så du kan holde dig opdateret på vegne af din virksomhed.

Ved at modtage tilbud kan du også blive ved med at støtte lokale forhandlere og leverandører. Disse er nemlig i fokus hos erhvervsforsyning, som vil gøre det nemmere for din virksomhed at finde produkter og services, samt sikre god forretning for lokale forretninger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit