Annoncørbetalt indhold

Forbrugslån: Så stor er forskellen på prisen

PR-Foto Credit

Denne artikel er sponsoreret af lendme.dk

Det er de færreste danskere, der ikke på et eller andet tidspunkt i deres liv låner penge i banken, hos et realkreditinstitut eller hos en anden långiver. Faktisk er Danmark et af de lande, der i gennemsnit har den største bruttogæld. De fleste kommer statistisk set til at rende ind i et pengeinstitut på et tidspunkt i løbet af deres liv.

Generelt har vi meget tillid til vores egen bank, og det betyder, at de fleste går til deres egen bank, hvis de mangler penge i form af et lån. Det er som udgangspunkt også det bedste, du kan gøre, men rigtigt mange 'glemmer' efterfølgende at indhente tilbud fra andre banker for at sammenligne pris og vilkår.

Og det er generelt en dårlig ide, hvis du er på udkig efter det billigste forbrugslån, banklån, billån eller privatlån.

Så stor er forskellen i prisen

Der kan være meget stor forskel i prisen på forbrugslån, hvilket betyder, at der er stor risiko for at betale for meget, hvis du ikke indhenter flere tilbud på lån.

En gennemgang af 21 forskellige banker, som LendMe har foretaget, viser, at det kan koste mellem 3320 kroner og 18.440 kroner at låne et beløb på 25.000 kroner over fem år. Det betyder, at det dyreste lån er fem en halv gange så dyrt, som det billigste lån.

Der er absolut ingen forskel i selve ‘produktet’, så det er med andre ord ligegyldigt, om du låner det ene eller det andet sted. Den eneste forskel er prisen. For at få den billigst mulige rente på et lån, kræver nogle få banker, at man har et helkundeforhold, men det er langt fra alle.

Faktisk er det blot to ud af de 21 banker, der har krav om helkundeforhold for at kunne tilbyde den laveste rente, men ingen af bankerne er blandt de fem billigste, når man kigger på den lavest mulige rente.

Hvis du i stedet skal låne et større beløb, så vokser prisforskellen faktisk. Det viser LendMe’s gennemgang af lån på 200.000 kroner med en løbetid på ni år. Her kan prisen være mellem 41.626 og 195.496 kroner.

Det er en markant forskel i pris, og dermed en potentiel besparelse, der vil få de fleste til at spærre øjnene op.

Sådan får du den bedste pris på forbrugslån

Det er langt fra alle banker i Danmark, som er en del af LendMe’s tal, men det viser, at der potentielt er rigtigt mange penge at spare ved at finde det billigste lån på markedet. Det åbenlyse problem er, at med så mange forskellige muligheder er det svært at vide, hvilken bank der kan tilbyde det billigste forbrugslån.

Den bedste måde at finde et billigt forbrugslån er derfor ved at sammenligne tilbud fra så mange forskellige banker som muligt. Her er den mest effektive metode at bruge en låneformidler, der kan hjælpe dig med at indhente så mange tilbud som muligt, så du kun skal bruge kræfter på at vælge det billigste.

LendMe er Danmarks største formidler af forbrugslån, og kan hjælpe dig med at finde det bedste lån på kort tid. De samarbejder i skrivende stund med 14 forskellige banker, der alle har mulighed for at give det et personligt tilbud, hvis du ansøger direkte gennem LendMe.

Når alle bankerne har svaret, får du besked om, at dine tilbud er klar til at blive sammenlignet. Herfra får du overblik over, hvad dine tilbud indeholder, og hvad det koster dig at låne pengene hos den pågældende bank.

Herfra vælger du blot det lån, som passer bedst til dig, og derfra fortsætter du blot processen direkte hos banken. Det er en ekstremt effektiv måde at få et overblik over det danske lånemarked og dine muligheder for at få et billigt forbrugslån.

Det er 100% gratis og uforpligtende at bruge LendMe’s service, så hvis du er nysgerrig på dine muligheder, eller allerede har fået et tilbud af din egen bank, kan du lave en ansøgning på lendme.dk og sammenligne tilbud med det, som din egen bank har givet dig.

Det tager fem minutter at lave en ansøgning, og du har svar fra alle bankerne indenfor en time. Derudover hjælper LendMe dig igennem hele processen, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-Foto Credit