Annoncørbetalt indhold

Fordele ved at træne i kompressions tights

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af eyda.dk

Er du også helt vild med at give den gas på løbeturen eller i fitnesscenteret? Så kender du sikkert problematikken omkring tights, der ruller på maven, så de falder ned under træning og du hele tiden skal hive op i. Eller tights, der gnaver sig ind de forkerte steder på kroppen, så du bliver forhindret i at bevæge dig frit under træningen. Men du kan slippe for disse problemer med at par kompressions tights, der adskiller sig fra almindelige træningstights. Kompressionstights er en særlig type tights, der giver bedre støtte og bliver hvor de skal, uanset om du dyrker yoga eller crossfit - og så forbedrer de også din udholdenhed og restitution.


Hvad er kompressions tights?

Ordet kompression stammer fra latin og betyder at presse noget sammen. Du har måske hørt om kompressions i forbindelse med behandling af sygdomme, hvor man forhindrer ophobning af væske og fremmer helingen af sår ved hjælp af kompression. Kompression øger nemlig blodcirkulationen, så ilt og næringsstoffer bedre transporteres rundt i kroppen. Det er det samme princip, man bruger i kompressions tights. Da de er lavet i et mindre elastisk materiale end andre tights, lægger de et lille pres på ben og hofter, fordi der er mere modstand i stoffet.


Bedre støtte og restitution

Kompressions tights giver derfor optimal støtte under din træning, fordi de presser blidt på din krop. Da dette pres betyder, at din blodcirkulation forbedres, vil din muskeludholdenhed også blive bedre under træning. Fordi din krop bliver hurtigere til at transporteret ilt til dine trætte muskler under træning, får du altså et ekstra hjælp til virkelig at give den gas og presse dig til dit maks under din træning. Kompressions tights giver samtidig også bedre restitution og mindre ømhed efter din træning, fordi affaldsstoffer også fjernes hurtigere. Så hvis du gerne vil undgå ømme stænger og kunne tage trapperne dagen efter din bentræning, så er kompressionstights det rette valg for dig.


Giv den gas med løb og HIIT

Fordi kompressionstights giver mere støtte end normale tights, bliver de også på plads når du løber, hopper, danser eller laver andre former for motion, du elsker at dyrke. Kompressions tights holder på mave, baller og lår, så du kan bevæge dit frit uden at noget ryster eller buler, og så giver de også en flot figur, så du kan føle dig flot og velklædt, selvom du driver af sved. De er derfor særlig velegnede til løb og hård, intensiv træning som HIIT, hvor dine tights bare skal blive på plads, og hvor du presse din krop til det yderste, og du er helt sikker på at være glad for at få reduceret din ømhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit