Annoncørbetalt indhold

Forlæng levetiden på dit elektroniske udstyr

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender næsten alle den store irritation der medfølger, når noget af ens elektroniske udstyr går i stykker. Elektronik holder selvfølgelig ikke for evigt, men der kan heldigvis stadig gøres en hel del som bruger af elektronik for at øge levetiden så vidt muligt. Så hvis du vil undgå ridser, skrammer og dyre regninger til reparation, så bør du finde noget udstyr som kan beskytte samt optimere dit uundværlige udstyr. Hvis du ønsker gode råd til at få dit elektroniske udstyr til at forblive velvirkende og i god stand, så læs med her.

Beskyt dit udstyr udenpå

Annonce

Ejer du en smartphone, så er du formentlig allerede klar over, at nye telefoner ofte går i stykker, specielt når det kommer til deres glasskærme. Det er noget så irriterende at få smadret skærmen på sin telefon, både da man kan få splinter i fingrene, men man kan heller ikke se ens indhold på skærmen klar. Den bedste løsning på at undgå smadret skærme er med et mobilcover. Det er lige meget om du skal bruge Samsung covers, iPhone covers eller et helt tredje mærke, for på fonecase kan du finde et stort udvalg af flotte og praktiske mobilcovers til mange forskellige modeller. Der findes mobilcovers i samtlige farver og med mønstre og design, så udover at være god beskyttelse, så kan et nyt mobilcover også pifte udseendet af din smartphone op, så din telefon får sin helt egen unikke stil. Det er dog ikke kun mobiltelefoner som skal bruge beskyttelse, både tablets og bærbare computere har også godt af at blive passet godt på med et cover eller sleeve, så der ikke kommer ridser, buler eller andet i dem.

Beskyt dit udstyr indeni 

Det er ikke så tit smartphones får virus, men det kan desværre godt ske, det er derfor vigtigt at du bruger din sunde fornuft, når du bruger din telefon, dette gælder specielt, når du modtager mails fra fremmede mennesker som for eksempel inkludere links. Når det gælder sikkerheden på din computer, så er det altid en god ide at have et antivirus program, som kan søge din computer for eventuelle virustrusler og hjælpe dig med at holde din computer ren og velfungerende.

Hold dig opdateret

For at dine elektroniske enheder virker helt optimalt, så er det vigtigt at hente de nyeste opdateringer og versioner til rådighed. Dette gør at din elektronik kører i tip top med de nyeste ændringer og uden tidligere fejl.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.