Annoncørbetalt indhold

Gadeskilte: Sådan kan du bruge dem i år 2021

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af display.dk

Gågader er typisk fyldt med gadeskilte, og de kan se ud på rigtig mange forskellige måder. Har du en butik, en klinik eller andet med facade ud mod en vej, så er det en rigtig god idé at investere i et gadeskilt, hvis du ikke allerede har et. Læs mere her om, hvordan du kan bruge gadeskilte i din markedsføring i år 2021.


Brug gadeskilte til at skabe blikfang


Et skilt på gaden er typisk det, der møder dine kunder først, så det kan også være det, der får kunderne til at komme ind i butikken. Har du ikke et gadeskilt endnu, så kan du bruge et gadeskilt til at skabe blikfang, så du kan fange opmærksomheden hos de mennesker, der går forbi det skilt, der er uden for din butik. Hvis du vil være sikker på, at potentielle kunder får øje på dit skilt, kan du investere i et skilt, der ser anderledes ud end hos butikkerne i nærheden, så dit skilt skiller sig ud, eller du kan bruge farverige plakater til at sørge for, at potentielle kunder får øje på dit skilt. Hos display.dk kan du få et bredt udvalg af forskellige gadeskilte, så du kan vælge det, du synes, skaber mest blikfang.


Stil dit gadeskilt, hvor der går flest mennesker forbi


Nogle gange er det ikke bedst at stille dit skilt lige ude foran butikken, for det er ikke nødvendigvis dér, det gør størst indtryk på de forbipasserende. Tænk derfor over, hvor der går flest mennesker forbi, for eksempel på en plads længere ude fra butikkens facade, eller helt ude hvor der går mennesker forbi på en gågade. Der er mange muligheder, og du kender helt sikkert det område, din butik, klinik eller lignende ligger i, så du kan let bedømme, hvor dit skilt vil være bedst til at få flere kunder ind ad døren.


Gadeskiltet giver kunden et førstehåndsindtryk


Med et skilt ud mod vejen eller gågaden kan du også sørge for, at dine potentielle kunder på forhånd ved det vigtigste, inden de går ind ad døren. Et gadeskilt er nemlig en effektiv form for kommunikation, og du kan bruge det til at give det vigtigste budskab fra din forretning med på vejen. På den måde kan det også være, at du bliver husket af potentielle kunder næste gang, de har behov for dit produkt eller din service.


Mangler du inspiration til dit skilt, eller leder du bare efter et nyt gadeskilt, så kan du finde det på display.dk, der har rigtig mange forskellige gadeskilte med forskellige udtryk og i forskellige materialer. Du kan selv vælge, om dit gadeskilt skal være med ramme, så du kan udskifte en plakat engang imellem, eller om du har brug for et skilt, du kan skrive på med kridt. Hos display.dk kan du også finde gadeskilte, der kan holde til hård blæst, så du ikke skal ud og hente skiltet længere nede ad vejen, eller ud og have et nyt skilt, når det har blæst en smule.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit