Annoncørbetalt indhold

Gardiner efter mål - 3 måder at gøre det på

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af gardiner-efter-maal.dk

Det er populært at få gardiner efter mål og det er der en meget god grund til, det ser nemlig bare pænere ud når først de hænger der. Går man ud for at finde standard gardiner i butikkerne, så kan det hurtigt blive et noget mere kantet resultat man får.


Få besøg af gardinbussen

I 2022 er det populære valg at få en gardinbus ud i hjemmet. Gardinbussen kommer med en gardinekspert der går med dig rundt i hjemmet og måler alle vinduer og vindueskarme op, så de kan lave gardiner til dig i præcise mål. Derudover får du også mulighed for at se de forskellige gardiner, mønstre og gardintyper du kan vælge imellem og lave unikke valg til hvert vindue.


Fordelene her er at du får professionelle til at udfører alt arbejde lige fra opmåling til produktion til installation. Du skal altså ikke selv stå at bøvle med noget som helst, kun tage valg om gardintype og farve/mønster. Ulempen er klart prisen, da serviceniveauet er noget højere og alt bliver gjort for dig.

Mål selv og bestil gardiner online

Er du mere gør-det-selv typen, så kan du spare lidt ved at bestille gardinerne direkte online. Det kræver at du selv måler op til alle vinduer, notere målene og indtaster dem online ved bestilling. Det er hurtigt og nemt at bestille nye gardiner på denne måde og ofte er det også den billigste måde at få gardiner efter mål på.


Fordelene er at du ofte kan vælge mellem mange farver og mønstre, du kan gøre det selv og stadig få gardiner efter mål og så er det en billig måde at få gardiner efter mål på. Ulempen er at du selv skal lave opmåling og du skal selv montere gardinerne, hvilket vil kræve en lidt arbejde, men det generer ikke en gør-det-selv type.


Find billige gardiner i IKEA og JYSK

Eller andre gardinbutikker i landet. Både IKEA og Jysk tilbyder gardiner efter mål. I IKEA kan du selv lave gardinerne i et af deres bolighuse, mens JYSK har mulighed for at sende en gardinbus ud til dit hjem el. du kan tage ned i butikken for at bestille gardiner på mål.


Pointen her er at du kan kan komme ud og føle kvaliteten af de gardiner du køber hvad end du vælger discount butikker som IKEA og Jysk eller mere high-end butikker som Garant. Ofte kan du fornemme kvaliteten og farven på en helt anden måde end hvis du blot bestiller online.


Uanset hvilken måde du vælger at købe dine nye gardiner på, så kan du få hjælp og inspiration til at vælge leverandør og gardintype på Gardiner-efter-mål.dk der er en online guide til valg af nye gardiner.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit