Annoncørbetalt indhold

Gode grunde til at bruge produktion af video i din markedsføring

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bowtiecph.tv

Levende billeder fænger, og derfor kan produktion af video være en fordel at bruge til sin virksomhed. Både til formidling og til markedsføring.

Hvad kan man bruge produktion af video til som virksomhed?

En af de ting, som virksomheder kan bruge produktion af video til, er produktpræsentationer. Produktion af video giver virksomheden mulighed for at vise produktet fra alle vinkler og på en måde, der gør det attraktivt for kunden. Endelig kan videoproduktion bruges til at skabe informative videoer om emner, der er relevante for virksomhedens målgruppe. Dette kan eksempelvis være vejledninger til brug af et bestemt produkt eller tips til at undgå problemer i forbindelse med et bestemt emne. Informative videoer viser kunden, at virksomheden er ekspert på sit område.

Videoproduktion kan også bruges til at skabe online materiale til sociale medier, der kan hjælpe med at promovere virksomhedens brand. Disse videoer handler typisk om noget sjovt eller underholdende, som folk har lyst til at dele med andre. Hvis en virksomheds video bliver delt mange gange på sociale medier, kan det have en positiv effekt på virksomhedens omdømme og øge trafikken til dens hjemmeside eller butik.

Hvorfor er det vigtigt at have gode videoer til sin virksomhed?

I dag er det mere vigtigt end nogensinde før at have gode videoer til sin virksomhed. Dette skyldes, at vi lever i en tid, hvor der bliver produceret og konsumeret flere videoer end nogensinde før. Videoer er blevet en af de mest effektive markedsføringsværktøjer, fordi de kan nå ud til et utal af mennesker på kort tid. En god video kan vise dine produkter eller ydelser på en spændende og engagerende måde, som kan få flere mennesker til at vise interesse for din virksomhed. Derudover er det vigtigt at have gode videoer, fordi mange mennesker foretrækker at se en video fremfor at læse tekst. Produktion af video er med til at gøre din virksomhed mere synlig på internettet, og det øger chancerne for, at flere mennesker vil finde din virksomhed online.

Professionel videoproduktion er en fordel

Når man skal have lavet en video, er det en fordel at få professionel hjælp. En fordel ved at få professionel hjælp er, at de har erfaring og viden om, hvordan man skaber en god video. De ved, hvilke kameraer og redskaber, der skal bruges for at få den bedste kvalitet på videoen. Derudover har de ofte adgang til bedre udstyr, end man selv har.

Der er mange gode grunde til at bruge produktion af video i din virksomhed. Det kan bruges til at vise produkter, fortælle en historie eller introducere dit brand til markedsføring.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit