Annoncørbetalt indhold

Gode rammer for en perfekt sommer – inde og ude

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er forår, og du har sikkert sat havemøblerne frem, hvis du da er så heldig at have adgang til en have eller altan. Har du ikke det, har du måske støvet vindueskarmen grundigt af og indrettet den med puder og et tæppe, så du kan sidde blødt og behageligt med en bog.

Uanset er det tid til at gøre klar til sommer, så du ikke skal gøre det, når solen står højt, og du hellere vil slappe af Derfor får du her nogle tips og tricks til, hvordan dit hjem bliver klar til sommer både inde og ude.

Annonce

Det kan godt koste lidt, men pengene kan være godt givet ud, og har ikke råd til det alt sammen, kan du overveje at låne penge. Dermed får du råd til at sommerindrette dit hjem, og du kan betale af i mindre afdrag i løbet af sommeren, mens du slapper af.


Bliv klar til sommer indenfor

Uanset om du bor i hus med have, har en stor altan eller bare en lejlighed, findes der en række tips og tricks til, hvordan du kan gøre dit hjem sommerklar. Det er nemlig ikke kun ude, du kan skabe gode rammer for en perfekt sommer.

Når du gør stuen – eller det rum, du bruger mest tid i – klar til sommer, er et af de oplagte greb at bringe naturen indenfor. Det kan du gøre med vaser, dekorative grene, blomster og planter. Det kan også være lette møbler i naturmaterialer, som kan hjælpe med at give en følelse af sommer.

Et andet og billigt bud er at købe sofapuder, skifte gardinerne og hænge billeder på væggen. Sørg for, at det er sommernuancer, gerne i lette materialer, der ikke er for mørke. Det gælder om at åbne rummet, ikke lukke det.


Få tjek på udendørsmiljøet

Når du er færdig indenfor, er det tid til rammerne udendørs. Uanset om du har en altan eller en terrasse, er det en god ide at starte med en hovedrengøring. Der ligger sikkert lidt forskelligt efter en lang vinter.

Dernæst kan du finde de helt rigtige møbler, hvis du ikke allerede har dem. Sørg for, at de er lige så behagelige, som de er funktionelle og flotte. Det er ærgerligt at hænge på et sæt, hvor du ikke sidder godt.

Derefter er det tid til at indrette “rummet”. Det kan være med krukker og kasser med blomster, lanterner og lignende, som gør, at det føles som et rum i forlængelse af indenfor. Du kan også købe puder, men pas på, du ikke indretter et udemiljø, hvor halvdelen skal ind, inden duggen falder.

Har du en have, kan det være en god ide at investere i en markise, så du kan sidde i tørvejr og sol afhængigt af vejret. Den kan nemlig skærme for regn, og den holder på solen, hvis aftenen er koldere end forventet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.