Annoncørbetalt indhold

Gode tips til din længe ventede rejse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange af os er det ved at være længe siden, at vi sidst har været på ferie i udlandet. Men med corona- vaccinerne der ruller ud verden over, så begynder man at tro på, at det bliver muligt med rejser til udlandet denne sommer.

Hvem kunne ikke godt se sig selv sidde med en kold drink under skyggen af en parasol på en kridhvid sandstrand? Eller vandre en storby tynd og fylde maven med dejlig lokal mad om aftenen?

Annonce

Her får du nogle gode råd til din længe ventede rejse.

Skal du på badeferie, så husk solcremen

Solen skal man ikke spøge med og alle ved forhåbentligt godt efterhånden, at man ikke skal opholde sig for længe i direkte sol, og at man skal huske solcremen. Det kan være en god idé at købe en solcreme hjemmefra, da de ofte sælges til overpriser ved turistede rejsemål. Vælg en solcreme med høj faktor og husk at holde dig fra solen mellem klokken 12 og 15. Din hud vil takke dig for det.

Pak let og undgå mistet bagage 

Der er flere grunde til at rejse med let bagage. Først og fremmest så kan det spare dig tid i lufthavnen, hvis du kan nøjes med håndbagage, da du slipper for at stå i kø til indtjekningen. Derudover er du også fri for at komme i den uheldige situation at miste din kuffert. Det sker jo desværre af og til, at en kuffert ikke dukker op det ønskede sted, og så kan du risikere at stå der på den anden side af jorden med kun det ene sæt tøj, som du er rejst i.

Sidst men ikke mindst, så frigiver den lette bagage også plads til at købe en masse souvenirs med hjem, som kan minde dig om din dejlige rejse.

Skriv dagbog og husk at tage billeder

En anden ting som du især vil takke dig selv for, når du kommer hjem fra ferie, det er at have taget en masse gode billeder fra rejsen, der kan minde dig om de gode stunder. Her kan det også anbefales at få fremkaldt nogle af billederne eller lave en fotobog, da det er noget helt særligt at have minderne fysisk.

Et andet godt tip er at skrive dagbog på din tur. Dette er også en virkelig hyggelig beskæftigelse, og hvis man er en familie afsted, så kan man med fordel skiftes til at skrive. Man bliver overrasket over hvor hurtigt man glemmer de gode stunder, så det er godt at have dem skrevet ned.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.