Annoncørbetalt indhold

Har du svært ved at få overskue alle dine lån? Lav et samlelån, dan et overblik og få mere luft i økonomien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Oplever du at være forvirret over dine forskellige usikre lån, og føler, at du betaler unødigt mange penge på forskellige renter? Hvis ja, så læs med her. Du er nemlig ikke den eneste. Derfor har Bankly skabt et system, der gør, at du kan samle alle dine usikre lån i ét - alt med en lavere fælles rente.

Hvad er et samlelån, og hvordan fungerer det?

Annonce

Et samlelån er begrebet bag muligheden for at samle flere usikre lån i ét. Det giver mulighed for, at du ikke længere skal prøve at holde overblik over flere lån med forskellige dertilhørende afbetalingsaftaler, renter og långivere. Så i stedet for at have lånene stående forskellige steder, har du ét lån med én rente hos én enkelt långiver. Usikre lån er lån som kviklån, forbrugslån, ferielån og kassekreditter. Alle disse usikre lån kan Bankly altså sørge for, at du nu kan samle i ét fælles samlelån, og du kan nyde, at du nu kun skal betale én regning gennem én afbetaling - det er altså endelig slut med at miste overblikket.

Hvis du gerne vil oprette et samlelån hos Bankly, foregår det enkelt og simpelt. Du ansøger ved at udfylde én enkelt formular, der ligger på Bankly.dk, og sender den afsted. Din ansøgning med formularen vil dernæste blive sendt afsted til de banker, som Bankly samarbejder med. Det er helt omkostningsfrit og gratis at ansøge hos og benytte sig af Bankly

Hvem kan oprette et samlelån hos Bankly?

Der er enkelte krav for at kunne oprette et samlelån hos Bankly.

Du skal være minimum 18 år, for at kunne oprette et samlelån. Minimummet er kommet af, at det oftest ses, at bankerne og långiverne ikke vil låne penge ud, før ansøgeren har en form for indtægt eller en minimumsindtægt at støtte sig op af, så de med sikkerhed ved, at de med tiden vil få deres penge tilbage. Minimumskravet kan dog variere fra bank til bank.

Slutligt er det fordelagtigt for dig ikke at være registreret i RKI. Hvis du er registreret i RKI, betyder det nemlig, at banken ikke har nogen sikkerhed i det usikre samlelån, og derfor ikke er fordelagtigt eller sikkert for dem at låne penge til dig.

Hvis du er interesseret i at høre og læse mere om Banklys tilbud om samlelån, kan du læse mere her: https://bankly.dk/laan/samlelaan. Du kan også kontakte dem over telefon, Banklys telefonnummer står på ovenstående hjemmeside, hvor du kan høre mere om samlelån, og hvorfor det ville være idéelt for netop dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.