Annoncørbetalt indhold

Her er fordelene ved at købe brugt på nettet

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af guloggratis.dk

Når det kommer til at shoppe ting som tøj, legetøj, møbler og deslige, sker det faktisk alt for ofte, at vi køber det splinternyt, selvom der er mange fordele ved at købe brugt. Der er selvfølgelig også fordele ved at købe nyt, men denne artikels omdrejningspunkt er fordelene ved at købe dine varer eller produkter brugt, så læs videre og bliv klogere på disse fordele, som måske kan give dig mere luft i budgettet samt en række andre positive ting, som du måske ikke vidste.

Hvis du har solgt noget brugt, kan du finde billige pakkelabels på Gul og Gratis. Du kan finde priser for at sende pakker med dao, GLS og Bring, som er konkurrencedygtige, for ikke at sige meget lave – helt ned til 35 kroner for en forsendelse. Send din pakke med dao, GLS eller Bring, det bliver ikke billigere, når du skal sende pakkepost.

Fem fordele ved at købe dine varer brugte

Her følger en liste med fem fordele ved at købe dine varer brugte. Der er givetvis endnu flere, men disse er de vigtigste.

·        Du sparer penge

En af de allermest indlysende og velkendte fordele ved at købe brugt er, at du sparer penge. Du kan ofte finde varer til op mod 50 % af prisen, det ville koste som nyt, når du handler brugt og det skorter ikke på de varer, du kan finde brugt. Om det er tøj, sko, møbler, musikinstrumenter eller noget helt fjerde, så er der altid penge at spare, når du køber brugt.

·        Du hjælper miljøet og beskytter naturens ressourcer

Når man tænker på, hvor mange ressourcer der indgår i at producere nye produkter, kan man blive helt svimmel. Når du køber brugt, er dit aftryk på naturen markant lavere, fordi de ressourcer og den energi, der er brugt på at producere varen, allerede er brugt. Dermed skal der kun bruges ressourcer på evt. at fragte varen til dig. Det gør moder jord gladere.

·        Ingen indpakning er nødvendig

Når du køber nyt, er der ofte alt for meget plastik og andet indpakning, som dybest set er overflødigt. Når du køber brugt, er der ikke al denne indpakning, som er ødselsfuldt og irriterende at skulle kæmpe sig igennem, førend man kan komme til sin nye vare.

·        Du støtter lokalt i stedet for at støtte enorme firmaer

Hvis du køber i for eksempel en genbrugsbutik eller en vintage-forretning, så går dine penge til lokalmiljøet og ikke til for eksempel et konglomerat eller et forretningsimperium som Amazon eller Apple.

·        Du kan finde unikke varer, når du købet brugt

Halvdelen af det sjove ved at købe brugt er spændingen ved ”jagten” på særlige, kuriøse og unikke genstande, man kan finde hos diverse forhandlere af brugte varer. Du får altså ”one of a kind”-varer, hvis du leder efter dem i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder osv.

Med denne liste er det kort blevet ridset op, hvorfor det kan betale sig at købe brugt. Der er fordele lige fra det simple, men vigtige, som at spare penge til mere etiske overvejelser, som at skåne miljøet og støtte lokale forretninger. Hav disse fordele i baghovedet næste gang, du overvejer at købe brugt – det betaler sig på mange måder!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit