Annoncørbetalt indhold

Hjemmelavede julegaver hitter i år

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Julen er endnu en gang over os. Vi har glædet os længe til de mange julemarkeder, æbleskiverne og til at høre de samme tre julesange på repeat. Men noget, som de færreste nok glæder sig til, er gaveræset. Heldigvis ses der i år en trend, som kan lukke lidt ned for de mange voldsomme julekøb. I julen 2021 bliver det nemlig de hjemmelavede gaver, som kommer i fokus. Mange vil hellere have noget, der er lagt tid og tanker bag, end de vil have en stor, dyr ting, som måske alligevel ikke betyder så meget. Herunder finder du nogle tips til, hvilke hjemmelavede gaver du kan give.


Annonce

Find din indre maler frem og gå i det kreative hjørne

Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at tage på et malerkursus. Der er nemlig rigtig mange, som vil sætte pris på at få et stykke porcelæn med dine hjemmeskabte kreationer på. Selvom det kan virke som noget, man kunne slippe afsted med i børnehaven og bestemt noget, man er blevet alt for gammel til, så er det ikke tilfældet. Hvis du har evnerne til at skabe noget pænt og unikt, som ikke bare kan købes i butikkerne, så føler modtageren af gaven sig speciel. I disse tider er der ingen, der gider at være som alle andre, så hvorfor skulle deres keramik være det?


Er du hoppet med på strikkebølgen? 

Det behøver sådan set ikke være strik. Det kan sagtens være broderi, hækling eller andre former for garnrelateret håndarbejde. Det er i løbet af de sidste par år blevet kæmpestort, og du finder nærmest ikke et ungt menneske i dag, der ikke har strikket sin egen hue, og ellers har én af deres venner strikket den for dem. Det gode ved en strikket julegave er, at den faktisk er brugbar for folk. Uanset om det er en hue, en sweater eller et par hjemmestrikkede sokker, så er det en hjemmelavet gave, der faktisk kan bruges. Igen er der også tale om, at du giver en gave, som er unik og helt særlig for personen, som modtager den.


Fotokunst kan være en personlig gave 

Denne gave er måske lige på vippen til at kunne betegnes som hjemmelavet, men vi synes nu, at den tæller alligevel. Du kan nemlig lave en fotobog og give til dine nærmeste. Det kan eksempelvis være, hvis I har været på en helt særlig ferie sammen, hvor I har taget en masse fine billeder eller lignende. Da langt det meste fotografi i dag foregår digitalt, kommer mange af vores gode feriebilleder blot til at ligge på en harddisk et sted, hvor vi aldrig kigger på dem. Med en fotobog er det meget nemmere at tage den frem og kigge billeder igennem en gang imellem. Der findes flere programmer online, som kan hjælpe dig med at opsætte din fotobog helt nemt og brugervenligt. Så kom i gang og få skabt nogle unikke og personlige julegaver.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.