Annoncørbetalt indhold

Hold en temafest med shuffleboard og de rette festartikler

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af partyvikings.dk

Temafester er en sjov og anderledes måde at holde fest på. Det kan være, fordi man har en yndlingsfilm, et yndlingsband eller bare en bestemt tid, man gerne vil genopleve. Uanset hvad årsagen er, så skal der planlægges noget, inden festen kan gå i gang.

For det første skal der findes ud af, hvilket tema festen skal have. Derefter skal der findes ud af, hvordan man kan pynte op til dette tema. Gode festartikler er altid en god idé at have stående parat til enhver lejlighed - både til store og små fester.

Shuffleboard - enhver fests midtpunkt

Et shuffleboard er et bræt med 13 scoringzoner, og for hver ende af brættet er der en fliserand, som fungerer som en slags bufferzone. For at spille shuffleboard skal man have to hold med to spillere hver. Hvert hold har fem pucker, som de skal forsøge at få til at lande i deres modstanders scoringzoner. Når alle fem pucker er brugt, tæller man pointene for hver kugle, der ligger i en scoringzone.

Der findes dog ikke kun én type shuffleboard; der findes nemlig både indendørs- og udendørsudgaver af spillet. Køb shuffleboard her, og bliv klar til din næste temafest!

Hvordan arrangerer man en temafest og hvilke festartikler skal du bruge?

En temafest er en fest, hvor der er et bestemt tema. Dette kan eksempelvis være et land, en serie, en farve eller noget helt fjerde. Uanset hvad det er for et tema, man vælger til sin fest, så skal man sørge for at have de rette festartikler.

For det første skal man have styr på pynten. Her handler det om at finde pynt der passer til ens tema. Hvis ens tema eksempelvis er Mexico, kan man eksempelvis pynte op med mexicanske flag, fiesta bannere og et flot pinata, og man kan servere tacos, burittos og nachos for gæsterne. Du kan se flere festartikler hos PartyVIkings og blive inspireret til din temafest.

Inspiration til din næste temafest

En temafest kan være sjov for både store og små. Det er en god måde at samle vennerne eller familien om et bestemt emne, og det er ofte noget alle har det sjovt med.

Du kan for eksempel afholde en Harry Potter temafest, hvor alle klæder sig ud som figurerne fra filmene, og i spiser magiske madvarer. Eller hvad med en James Bond temafest, hvor i kan spille agent-spil og drikke martini?

Du kan også afholde en temafest for børn, f.eks. en piratfest eller et eventyrligt prinsessebryllup. Uanset om du vælger at afholde din næste fest som en temafest eller ej, så kan du finde festartikler til din fest online!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit