Annoncørbetalt indhold

Hvad er Navision?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Navision er et program, der formår at samle lager, indkøb, salg, logistik og mange flere ting i ét program. Navision er ikke et nyt program, og det har eksisteret siden 1995, men for hver ny version kommer der nye og smarte funktioner. Navision er frigivet af Microsoft, og det officielle navn i dag er også Microsoft Dynamics 365 Business Central, men kaldes ofte blot for “Navision”. Programmet bliver løbende udviklet, således at det lever op til brugerens behov og fremmer et stærkt ERP system.


Annonce

Hvad er et ERP system?

Navision er et ERP program. ERP står får Enterprise Resource Planning. Kort sagt er det et ressourcestyring program, der samler alle hverdagens transaktionelle processer. Det er et program, der kan benyttes af alle størrelser virksomhed, til trods for at navnet indikerer noget andet. Det har den fordel, at alt fra virksomheden er samlet i en database i stedet for mange, som ofte er tilfældet i en virksomhed. På den måde kan medarbejdere lettere navigere mellem oplysninger samt hurtigere få overblik uden at skulle skifte mellem databaser. Det har ligeledes den fordel, at virksomheder lettere kan samarbejde på tværs af afdelinger, og det vil give virksomheden en langt større fleksibilitet i forhold til adgang til data samt drift.


Nemt og enkelt 

Navision er et meget populært ERP program, og har flere mio. brugere verden over. Navision er meget brugervenligt. Det er let at lære og enkelt at bruge grundet en velkendt opbygning. En af årsagerne til at det er så let at bruge er, at opbygningen og udseendet minder meget om programmer som eksempelvis Word og Excel, der er programmer, som de fleste allerede har kendskab til. Det er opbygget således, at mange af arbejdsgangene er intuitive, og resten vil være let at lære under implementeringen. Når først programmet er implementeret, vil det være let at introducere nye kollegaer til systemet.


Tidsbesparende

Navision er for dig, der gerne vil effektivisere din virksomhed. En stor fordel ved at samle alt i ét system er, at du slipper for mange manuelle arbejdsopgaver. Derudover mindsker du risikoen for at data er forældet, grundet manglende opdateringer og kommunikation mellem programmer og på den måde slipper du for unødvendig tidsspild. Mange arbejdsgange bliver gjort mere enkle, og der findes mange eksempler på at virksomheder sparer meget tid hver dag. Ved at spare dig og dine kollegaer for en masse tid vil Navision også være med til at spare virksomheden for en masse penge, da det kan være dyrt med meget tidsspild og manuelle arbejdsgange.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.