Annoncørbetalt indhold

Hvad er varmepumpe service, og hvor ofte skal det foretages?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du enten en luft til luft eller luft til vand varmepumpe, så ved du helt sikkert allerede, hvor god en løsning det er, i forhold til for eksempel elvarme eller gas- eller oliefyr. Men ved du også, at en varmepumpe engang imellem skal have service? Vil du blive klogere på varmepumpe service, og hvor ofte din varmepumpe skal have det, så læs med her.


Annonce

Varmepumpe service er vedligeholdelse af din varmepumpe


Hvis du ikke allerede ved, hvad varmepumpe service er, så er det kort og godt, at din varmepumpe bliver tjekket efter i sømmene for at se, om alt er som det skal være. Det svarer lidt til, at du også sender din bil til service, så du er sikker på, at den fungerer helt optimalt. Varmepumpe service er altså vedligeholdelse af din varmepumpe, så du er sikker på, at alle delene kører, som de skal, og at din varmepumpe kan fungere på bedst mulige måde det næste stykke tid. Derfor er varmepumpe service også rigtig vigtigt, og får du ikke jævnligt varmepumpe service, kan du risikere, at din varmepumpe mister en del af dens effektivitet. Det vil i sidste ende koste dig flere penge på varmebudgettet, fordi det bliver dyrere at producere varme med din varmepumpe.


Der er lovkrav for, hvor ofte du skal have varmepumpe service


Næste spørgsmål, der melder sig på banen, er selvfølgelig, hvor ofte din varmepumpe så skal have varmepumpe service, for at den ikke mister sin effektivitet nær så hurtigt. Og svaret er, at det faktisk er lovpligtigt for langt de fleste varmepumper at få foretaget varmepumpe service én gang om året. Har du en varmepumpe, der indeholder mere end 1 kg kølevæske, så er den omfattet af lige netop det lovkrav. Har du en varmepumpe, der har under 1 kg kølevæske er det derfor ikke lovpligtigt med et årligt varmepumpe service, men det anbefales stadig, at din varmepumpe tjekkes efter omtrent hvert andet år, da den stadig har godt af at blive vedligeholdt på samme måde som andre varmepumper.


NovaSolar Service laver varmepumpe service over hele landet


Leder du efter nogen, der kan udføre varmepumpe service, så kan NovaSolar Service klare den for dig. De har Danmarks billigste varmepumpe service til både luft til luft og luft til vand varmepumper, og de kører ud til hele landet f.eks. Nordjylland, hvis det lige er dér, du befinder dig. Hos NovaSolar Service er der ingen binding, så du behøver ikke fortsætte hos dem, men hvis du har en serviceaftale der, kan du nyde godt af mange fordele. For eksempel gemmes serviceskemaet efter service, så hvis din kopi forsvinder, har de den stadig. De minder dig også om, hvornår det er tid til varmepumpe service igen, så du slipper for selv at huske på det. På deres hjemmeside novasolar-service.dk kan du skrive dig op, og så ringer NovaSolar Service dig op på et tidspunkt, der passer dig, så I sammen kan finde tid til varmepumpe service.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.