Annoncørbetalt indhold

Hvad er vigtigt, når du skal vælge dit nye køkken?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af nortberg.dk


Står du og skal til at vælge nyt køkken, så står du også overfor en masse beslutninger. Et nyt køkken kan være en omkostningsfuld affære, og det er let at blive forblændet af de smukke udstillingskøkkener, når du er ude i butikkerne for at finde inspiration. Men det er vigtigt at holde hovedet koldt, så du får taget de helt rigtige valg, der passer til dine behov. Her får du nogle bud på, hvad der er vigtigt, når du skal vælge dit nye køkken.


Opbygning af køkkenet og placering af hårde hvidevare 


Når du skal vælge opbygning af dit køkken, er det vigtigt at overveje, hvad der skaber mest funktionalitet og mening for dig, når du bruger dit køkken. Er det eksempelvis vigtigt, at dit køkken har et let udtryk, kan du overveje, om du vil undlade at have overskabe, og så kan du i stedet for den klassiske emhætte, der sidder i et overskab vælge en væghængt emhætte eller en emhætte, der er integreret i kogepladen.


Derudover kan du overveje, om du ønsker en ovn, der er oppe i højde, eller om den skal være placeret under kogepladen. En ovn oppe i højde er mest behagelig, men det vil samtidig være på bekostning af bordplads, så hvis du har et lille køkken, er det vigtigt at have det med i overvejelserne. Til sidst er en god tommelfingerregel, at der helst ikke skal være mere fem meter i den såkaldte “arbejdstrekant”, som er linje mellem vask, køleskab og kogeplade. Hvis du husker det, når du indretter dit køkken, vil arbejdsgangen være lettere.


Overvej materialerne


Materialevalg er en vigtig del af at vælge et nyt køkken, særligt bordpladen kommer i mange forskellige slags. Er der behov for, at du har et meget slidstærkt køkken, hvis du eksempelvis bor sammen med børn, eller du ikke ønsker at skulle tænke på vedligeholdelse af køkkenet, så bør du gå efter nogle af de mest slidstærke materialer. Hvis du tilgengæld går mere op i æstetikken end praktikken, så kan du sagtens vælge nogle af de materialer, der kræver, at du passer på dem. Der er heldigvis en masse muligheder i dag. og alle materialerne har sine fordele, men hvis du har gjort dig tanker om dine behov, vil det være lettere at finde det, der passer til dit nye køkken.


Lav et budget 


Når du skal ud og finde dit nye køkken, kan det være svært at gå på kompromis. Men køkkener kan koste mange penge, og det kan hurtigt løbe stærkt. Valget af materialer og hårde hvidevare kan blandt andet have stor betydning for, hvor dyrt dit køkken bliver. Et godt råd er, at du beslutter på forhånd, hvor meget du har lyst og råd til, at det nye køkken må koste. På den måde ender du ikke med, at du skal vælge en masse ting fra efterfølgende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit