Annoncørbetalt indhold

Hvilke fordele findes ved at leje et mødelokale?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvilke fordele findes ved at leje et mødelokale?


Annonce

Du har måske stillet dig selv spørgsmålet, om det økonomisk bedst kan betale sig at eje dit eget mødelokale, eller om det bedre kan betale sig at leje et mødelokale - enten hvor mødelokalerne er en del af dit kontorlejemål og deles med andre virksomheder eller ved at leje ad hoc mødelokaler ude i byen?


Fordele ved at leje mødelokaler


Lej et mødelokale og spar penge


Du kan med fordel lave en opgørelse over, hvor mange møder du holder om året, contra hvor meget ekstra, du skal betale for et større kontorlejemål med et ekstra lokale, som du kan dedikere til mødelokale. Flere og flere virksomheder har indset fordelene ved at leje mødelokaler ude i byen, eller ved at dele dem med andre virksomheder som en del af kontorlejen. På den måde kan du undgå at skulle betale et fast beløb hver måned for de ekstra kvadratmeter. Du undgår også, at mødelokalet står tomt og ubrugt hen de dage, hvor du ikke selv har brug for det. Som et resultat heraf vil du som oftest kunne opnå store besparelser over en længere periode.


Vælger du derimod at leje et kontorlokale i fx et kontorfællesskab, hvor du deler mødelokaler med andre virksomheder, så bliver kontorlejen billigere, da du ikke har behov for ekstra kvadratmeter til et fast mødelokale. Disse er en del af lejen og kan bookes efter behov.


Vælger du at leje ad hoc mødelokaler ude i byen, findes der både billige mødelokaler såvel som dyrere lejeløsninger. Mange virksomheder foretrækker at booke mødelokaler på timebasis, men hvis du i stedet lejer et lokale en hel dag, vil timeprisen i de fleste tilfælde blive lavere. Prisen for leje af mødelokaler inkluderer foruden selve mødelokalet oftest en række ekstra services og et godt AV-udstyr, hvorpå du kan fremvise dine præsentationer. På flere mødesteder er mødeforplejningen også en del af prisen, og mange steder vil du kunne få assistance fra et dygtigt personale på mødestedet. Med andre ord kan du spare tid, fordi du kan fokusere på din forretning og indholdet i mødet – alt det praktiske overlades til mødestedet.


Lej et mødelokale og øg fleksibiliteten


Hvis du vælger at leje et mødelokale, opnår din virksomhed en større grad af fleksibilitet, idet du altid kan finde og booke det mødelokale, som bedst imødekommer din virksomheds krav, standarder samt formål med mødet. Det kan for eksempel omhandle mødelokalernes indretning, kapacitet, beliggenhed, faciliteter og services.


Når det handler om mødelokalets indretning, vil mødestedet ikke altid holde sig inden for de konventionelle rammer som for eksempel et stort bord med stole rundt om. Faktisk vil mødestedet ofte bestræbe sig på at skabe et fleksibelt lokale, så møblementet kan bruges på flere forskellige måder, og så lokalet kan indrettes til forskellige formål. Det betyder også, at du kan finde et mødelokale, som dækker dine behov hver eneste gang i forhold til indretning, størrelse samt behov for forplejning, faciliteter og service.


Hvis du vælger at leje et mødelokale, kan du også tilbyde dine mødedeltagere en stor grad af geografisk fleksibilitet. Her kan du nemlig vælge at imødekomme dine mødedeltageres behov ved at afholde mødet i deres del af landet, eller hvis mødedeltagerne kommer fra hele Danmark, kan du vælge en central beliggenhed midt i Danmark, så afstanden til mødestedet er ens for alle.


Skal du leje et mødelokale?


Til trods for at Danmark er et lille land, findes der masser af mødesteder, som tilbyder en stor mængde mødelokaler i varierende udformning og med forskellig beliggenhed. Er du på jagt efter professionelle mødelokaler midt i Danmark, i Odense, så tilbyder Syddanske Forskerparker mødelokaler på to attraktive adresser i Odense. Vi tilbyder gode priser på både halvdags- og heldagsmøder samt fleksible mødelokaler, der kan tilpasses dit behov. Alle mødelokaler ligger i Campus Odense, tæt på Nyt OUH, Syddansk Universitet og med nem adgang til motorvejen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.