Annoncørbetalt indhold

Hvorfor vælge leasing? 4 fordele ved at lease

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af agilease.dk

Flere og flere danskere vælger leasing, når de skal have bil for første gang, eller når de skal udskifte den nuværende, og det er der rigtig mange gode grunde til. Overvejer du også leasing, men er du ikke helt sikker på, at det er det rette for dig, så får du her 4 fordele ved leasing.


1. Få fuldt overblik over økonomien med leasing


En af de største fordele ved leasing er, at afhængigt af, hvilken type leasing du vælger, så kan du få fuldt overblik over din økonomi i forhold til bilen, fordi du ved, præcis hvor meget den koster dig hver måned. Med operationel leasing får du nemlig både reparationer og værkstedsbesøg med i den månedlige ydelse, du betaler for bilen, så du ikke skal bekymre dig om, om det er et stort eller lille servicebesøg, næste gang du skal på værksted, eller om der pludselig sker noget med bilen, for det er med i det, du allerede betaler.


2. Leasing kan være vejen til drømmebilen


Er der en bestemt bil, du drømmer om, så kan leasing også være en mulighed for dig. Et billån kan være rigtig dyrt, og det tager lang tid at betale af på, men med leasing har du kun bilen i en periode, og du betaler dermed ikke det fulde beløb for bilen sammenlagt over leasingperioden. Det gør, at du med leasing har mulighed for at få en lækrere bil, end hvis du for eksempel skulle ud og betale selv eller låne pengene. Det er især en god løsning, hvis du ved, at du efter få år gerne vil skifte din bil ud igen. Du kan hos Agilease også lease let brugte premiumbiler, så du får en endnu bedre pris på leasing, og så du kan komme til at køre i din drømmebil.


3. Du får mere fleksibilitet med leasing


Netop fordi leasing kun kører over en periode på typisk 2-3 år, så giver det dig mere fleksibilitet. Med operationel leasing skal du bare aflevere bilen tilbage efter endt leasingperiode, og så er du fri til at lease en anden bil igen. Du skal altså ikke bekymre dig om at sælge bilen, og hvor meget du kan få for den, og ved du, at dine behov for en bil ændrer sig igen efter få år, så er leasing en rigtig god løsning for dig.


4. Der findes mange leasingformer


Uanset hvad dine behov er, så findes der en form for leasing, der passer til dig. Der findes nemlig flere forskellige former for leasing, så du både kan få maksimal fleksibilitet, mulighed for at beholde bilen efter leasingperioden eller mulighed for at skifte bil efter sæson. Hos Agilease har de mange forskellige former for leasing, og vil du vide mere om leasing, så læs mere om det her. På deres hjemmeside agilease.dk kan du se udvalget af let brugte premiumbiler, som Agilease har hjemme lige nu, og du kan finde ud af mere om dine muligheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit